grafitti

Antigrafitti – Gør-det-selv

Det er de færreste som jubler, når de opdager, at deres bolig eller arbejdsplads er blevet udsat for grafitti. Grafitti har eksisteret i rigtigt mange år og blev for alvor udbredt i Danmark i midten af 1980’erne. Grafitti opfattes i nogle kredse som kunst, så længe det ikke generer andre. Problemet med grafitti opstår når boligejere, virksomheder og foreninger opdager, at deres husmur, biler eller noget helt tredje er blevet udsat for grafitti. I den anledning vil det være oplagt at tale om antigrafitti, som er blevet udbredt i takt med den stigende interesse for grafitti.

Nem og effektiv antigrafitti

Antigrafitti er henvendt til dig, som er træt at fjerne uønsket grafitti fra dit murværk. Skal man have fjernet grafitti, har man overordnet to muligheder at vælge mellem. Man kan enten betale professionelle for at fjerne det, eller man kan gøre det selv. Selvom det umiddelbart kan virke uoverskueligt at skulle fjerne grafitti fra sit murværk, så behøves det slet ikke være så svært. Derfor er der ingen som udgangspunkt ingen grund til at betale en formue for at få et professionelt firma ud til at fjerne det. Har du tid og overskud til det, kan du med fordel fjerne den uønskede grafitti selv.

Skal du selv fjerne antigrafitti, så er det nødvendigt, at du er i besiddelse af de rette produkter. Der er efterhånden udviklet rigtigt mange produkter, som man kan bruge til at fjerne grafitti. Når du skal finde de rigtige produkter til at fjerne grafitti, kan du med fordel gå efter effektiv og miljøvenlig antigrafiti, som ikke udsætter hverken miljø, mennesker eller dyr for unødig fare.

Behandling af murværk med NanoCover

Selvom der findes mange produkter til at fjerne grafitti, så er det ikke nogen hemmelighed, at der er nogle produkter, som er bedre end andre. Kigger man på nogle af de nyeste og mest avancerede produkter, så vil man næsten ikke kunne komme uden om NanoCover. Det er en relativ ny teknologi, som har gjort det meget nemmere at fjerne grafitti. Med antigrafitti vil det være muligt at efterlade en usynlig forsegling, som vil give murværket en beskyttende hinde. Når man har anvendt midlet på murværket, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt at fjerne grafitti-hærværk med varmt vand.

Første gang man skal fjerne grafitti fra sit murværk, skal man anvende både Primer og Victim. Er der efterfølgende grundlag for at efterbehandle, kan man nøjes med at anvende Victim. Der er tale om to produkter, som du begge kan handle på nettet. Der vil typisk følgende en brugsvejledning, så du er helt sikkert på, hvordan du nemmest og effektivt får fjernet grafitti fra dit murværk med NanoCover. Takket være denne teknologi kan du spare både tid og penge på antigrafitti. Der er desuden ingen krav om, at du behøves besidde de store faglige kompetencer, når det gælder antigrafitti. Dermed kan enhver kaste sig ud i håndtering af antigrafitti.

Gawin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *