planter

Seje gadgets til haven

Leder du efter seje gadgets til haven? Så burde du klikke ind på sejegadgets.dk. Her finder du ”legetøj” både til børn og voksne. Hvis du vil give ungerne sus i maven, er en svævebane det helt rigtige valg. Dine børn vil elske dig for den og så vil jeres have uden tvivl blive en af de mest eftertragtede i kvarteret.

Er vind i håret ikke afslappende nok? Så kan du vælge imellem flere forskellige badebassiner til haven.  Du kan bl.a. få et bassin, som ikke bare er et bassin, men et kæmpe stort og luksuriøst badebassin, som kan indeholde over 26.000 l vand! Det er en kæmpe familiepool, hvor I som familie kan have mange hyggelige stunder. Når ungerne er langt i seng, vil det også kunne danne rammerne for et stort pool party.

Lad os tage et kig på, hvad far ellers kan købe af seje gadgets til sit pool party? Her må en Cool-well kølebrønd være et must-have. Det er en jordkøler til øl – Det er altså smart, så er der altid kolde bajer! Dine venner vil helt sikkert misunde dig for din jordkøler. Intet pool party uden grill! Hvis du er gril mester med stil, så har du en Mingle Grilltang. Det er en tang, som kan andet end at vende pølser. Den har indbygget stegetermometer og lommelygte. Lommelygte tænker du måske? Men den sange grillmester vil forstå det. Du har nu også mulighed for at grille i mørke og nu kan sådan et pool party jo godt strække sig over de sene nattetimer. Er din far grillens hersker, så er det en Star Wars Grilltang, som han skal vende bøfferne med. Den både ligner og lyder som et lyssvær, så bliver det simpelthen ikke mere cool og fyrste agtigt.

Far har ingen have, men en altan. http://sejegadgets.dk/sjove-ting-til-haven har da selvfølgelig også en altan grill til papa. Selvom man ingen have har, skal man aldrig gå ned på udstyr, derfor skal far da have sig en altan gril med en af ovenstående grilltænger. Når der skal slappes af på enten altanen eller terrassen efter pool party eller altan fest, så er den mobile hængekøje genial, den er nem at sætte op og for den sags skyld at pille ned igen. Derfor er den oplagt, at tage med på stranden. Men pas på at du ikke falder i søvn, så kan det være, at du bliver vækket af en stråle fra vandkanonen! Vankanonen sidder på et stativ, så det er lettere at fokusere på sit mål. Det er en super soaker med Tripod, så du rigtig kan få ram på far i hængekøjen. Måske far får smag for vankanonen og køber sin egen, så kan I rigtig have vandkrig henover sommeren og få mange sjove timer til at gå med det.

Men hvad så med mor?? Mens mor ligger og soler sig på sin solvognen med musik i ørerne, kan hun nu samtidig oplade sin mobil med en solcelle oplader, så undgår hun, at musikken pludselig dør. Se mange flere gadgets på sejegadgets.dk.

Gawin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *