28Pcs/Set Udlevering Nål Kits Stump Spids Sprøjte, Pipette af Plast Flydende Squeeze Flaske Til Genopfyldning Svejsning Lim Applikator

Nyhed

kr22.32

Beskrivelse:

Disse 28Pcs/Set udlevering nål kits er designet til at give flydende medicin til din hund, kat, fugle og andre mindre kæledyr, for måling af næringsstoffer til din have, planter, til laboratorie-eksperiment; for væsker og parfume overførsel, samt til limning projekter, Det kan også bruges til industrielle lime og til måling af E-Væsker, osv.

Specifikation:

Flydende Squeeze Flaske Kapacitet: 30 ML

Antal: 28Pcs/Sæt

Package: Flasker, Stump Spids Nåle, Lim, Pipetter, Klar Beskyttere

Funktioner:

1. 28 poster i alt, herunder 8stk flydende squeeze flasker, 10stk forskellige størrelser stump spids nåle, 10stk lim pipetter og flere klare beskyttere.

2. Den klare høreværn kan beskytte dig ikke at blive såret, og også mere praktisk at opbevare væske i sprøjter til fremtidig brug.

3. Perfekt størrelse til at give flydende medicin til din hund, kat, fugle og andre mindre kæledyr, for måling af næringsstoffer til din have, planter, til laboratorie-eksperiment; for væsker og parfume overførsel, samt til limning projekter, Det kan også bruges til industrielle lime og til Måling af E-Væsker, osv.

Bemærk:

1. Tips på nål er stump og hjemme, så de ikke kan gennembore huden.

2. Den stumpe spids nåle er kun egnet til industriel brug, og crafting-applikationer.Disse er ikke medicinsk udstyr, og kan derfor ikke anvendes til injektion formål.

3. Den stumpe spids nåle er forbrugsvarer og levetid afhænger af, hvordan du bruger dem.

Pakke Inkluderet:

8 x 30 ml Flydende Squeeze Flasker

2 x 1Inch 14G Stump Spids Nåle

2 x 1Inch 16G Stump Spids Nåle

2 x 1/2Inch 18G Stump Spids Nåle

2 x 1/2Inch 20G Stump Spids Nåle

2 x 1/2Inch 22G Stump Spids Nåle

10 x Lim Pipetter

10 x Klar Beskyttere

Tags: flydende lim dispenser, diy flydende dispenser, klemme svejse, pranamat, cola drikker, bortskaffelse af sprøjten, lim model plast, dispensere nål, glas injector, 30cc sprøjte.

Mærke JimBon

Skriv en anmeldelse!

28Pcs/Set Udlevering Nål Kits Stump Spids Sprøjte, Pipette af Plast Flydende Squeeze Flaske Til Genopfyldning Svejsning Lim Applikator

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer