Zyhobby Brændstof, Olie Dyse Til fastvingede RC Fly

Nyhed

kr58.25

Forsendelse Detaljer:

1.Du bedes venligst bekræfte din adresse nøje, når du foretager th rækkefølge.Vi vil sende produkter til dig

på når betalingen er modtaget

2.Varen er afsendt fra kina post, luftpost.Nå de fleste af de lande, 10-30 arbejdsdage

3.Kontakt os, hvis du ikke har modtaget post i 35 dage , og give os 3 dage for kontrol af de leverede pakken og grund ,hvis det er vores problem, vi vil refundere pengene til dig.

4.Kunne vi ikke at sende Afrikanske lande med undtagelse af Sydafrikanske med luftpost .Så hvis de Afrikanske kunden ønsker at købe disse produkter,bedes du kontakte os om forsendelse problem i forvejen.

Kontakt OS:

Vi tilbyder 24 timers kundeservice på hverdage samt timer på lørdag (undtagen for de store helligdage).Vi tror på vigtigheden af kundeservice,og vi vil gerne gøre alt for at tilfredsstille vores kunder.Hvis du har nogen problemer,kommentarer eller forslag, bedes du kontakte vores kundeservice repræsentant.TILFØJ: Changan Town, DongGuan, GuangDong-Provinsen, Kina Telefon: 0086-769-85077880 0086-769-85077029

Feedback:

1. Vi stoler på vores omdømme og kundernes tilfredshed at lykkes.Derfor er din feedback er extremetly vigtigt for os.Venligst forlade god feedback til os, hvis du er tilfreds med vores varer og service

2. Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have ,og vil gøre vores bedste for at løse problemerne.

3.E-mail os, inden de forlader nogen negativ feedback eller åbning af tvister på stedet.Vi vil bidrage til at løse problemet.

Tags: brændstofdyse 90, testet brændstofdyse, avion flight controller, flight control, flight controller, direkte brændstofdyse, stål brændstofdyse, fløj flight controller, tank dyse, simpel flyvning controller.

Mærke FLIGHT-MODEL.COM
Bruger Biler & Fjernbetjening Legetøj
Materiale Sammensat Materiale

Skriv en anmeldelse!

Zyhobby Brændstof, Olie Dyse Til fastvingede RC Fly

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer