(Testet)Arbejde Fuld Unlock Mobil Elektronisk Panel Bundkort Kredsløb Flex-Kabel For Meizu MX5 16GB 32GB MB Plade

Nyhed

kr101.29

Product Introduction ( Vigtigt!!!! )

1. Kompatibel Fo r Meizu MX5

2. Før bestilling, bedes du åbne din mobil telefonens bagcover, skal du fjerne batteriet og tage foto,så send til os, dette vil hjælpe os med at bekræfte den mobiltelefon ' s version til dig.

3. Dobbelt bekræfte din mobiltelefon version, eller du kan modtage en forkert version bundkort

4.Vi foreslår, at sende til professionel shop at montere bundkortet,vi er ikke ansvarlig f eller forkert samle.

5.Originale, Brugt,Testet "OK", inden du sender

Pakken Indeholdt: 1pc X Bundkort Kredsløb Kabel-Billede:

Om Forsendelse: 1: Din ordre vil blive afsendt inden for 2-3 hverdage efter din betaling er bekræftet .

2: sørg for at efterlade korrekte leveringsadresse og tilbud, telefon Nummer for din ordre , det er meget vigtigt for parcel Glat Levere.

3: Den tid, det tager at modtage din bestilling er afhængig af 2 faktorer: levering metode, du vælger, og ordregennemførelse periode.Bemærk venligst, at vi gør vores bedste for at sikre, at du modtager din ordre rettidig.

Om Garantien:

1.Den source produkter er af højeste kvalitet,så hvis du ikke er tilfreds med en vare, du har købt,kan du kontakte vores Kundeservice.Så hurtigt som muligt.Vi vil være i stand til at hjælpe dig med alle afkast og tilbagebetalinger, der er baseret på betingelse af varen. 2. Kunden skal afholde udgifterne til forsendelse varer tilbage, og vi vil betale for forsendelse til den på ny. 3. Vi tilbyder 3 måneder garanti på alle vores produkter.Alle varer skal returneres i deres oprindelige tilstand (ikke affact anden sælger).Vi kraftigt råder kunden til at teste produktet før installation.Tilbage vil kun være gyldig, og tilbagebetaling behandles EFTER vi har modtaget din vare.Bemærk venligst, at følgende situationer er ikke returneres: 1.Allerede installeret og anvendt 2.Poster uden vores stempel eller original emballage 3.Elementer er ikke vores, Om Feedback:

1: Positiv feedback er vigtig for os , hvis du opfylder ud af, om produktet kan du give os 5 stjerne feedback .

2: hvis du har nogen spørgsmål om produktet eller pakken , skal du ikke åbne tvist eller forlader Dårlige feedback , Bedes du kontakte os først ,Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.vi Tror, at alle problemer kan løses på en måde, måde

Kontakt os:

1: du kan kontakte os via Trade manager, når vi er online .

2: du kan kontakte os via Besked når vi er offline .

3: Hvis du har spørgsmål eller har brug for at vide mere,efterlade os en besked på din ordre side , vil vi svare dig så hurtigt som muligt, når vi ser din besked.

24 timer Online Service, Alle Parcel Komme Med Tracking NR.

Tags: htc m7 bestyrelsen bundkort, alt mx5, meizu mx5 telefon, bell mx5 carbon, lg g3 bundkort, mx5 nb, mazda mx5 nd, bundkortet bundkort oppo f5, bundkort til meizu, meizu pro7 mic bestyrelsen.

Design BAR
Mærke HAOYUAN.S.W
Model-Nummer FOR MX5

Skriv en anmeldelse!

(Testet)Arbejde Fuld Unlock Mobil Elektronisk Panel Bundkort Kredsløb Flex-Kabel For Meizu MX5 16GB 32GB MB Plade

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer