Dejlige Porcelæn Mor og Baby Elefant Figur Keramiske Vilde Dyr Miniature Gave Håndværk Ornament til Indretning Mors Dag

Nyhed

kr86.08

1. Beskrivelse: Dejlige Porcelæn Mor og Baby Elefant Figur Keramiske Dyr Statue Gave og Håndværk Ornament til Mors Dag og Home Decor.

2. Materialer: Keramik ler.

3. Farve: Flerfarvet .

4. Størrelse(cm): check Venligst skemaet.

5. N.W.: tjek Venligst skemaet.

6. Håndværk: Håndlavet skulptur, glaseret og bemalet, forgyldt og ovn fyret.

7. Anvendelse: Dekoration, kunst samling, påskønnelse, gift, Mors Dag, Fars Dag, fødselsdag, souvenir-og festival fejrer osv.

8. Sted Oprindelsesland: China.

Billeder, Som Viser:

For flere figurer og skulpturer, venligst !

Om pakning:

Omgivet af polystyren og bubble taske inde i kassen, der er omviklet med tape.

Om forsendelse:

Hvis du har spørgsmål og/eller anmodninger om forsendelse og/eller forsendelse skabelon, bedes du venligst kontakte os uden at tøve.

Om ombytning eller returnering af varen:

Check venligst varen så hurtigt som muligt efter du modtager pakken.Hvis varen er i stykker, så lad os vide det og sende det billede inden for 48 timer( eftersom du logger på modtageren kopi af express).Vi vil udskifte til dig uden at tøve.For flere detaljer, kan du rådføre dig med os.

Som for returnering af varen.Som vi ved, der er imaging forskel på forskellige skærme, så farven på elementet måske afviger lidt.Og også, lyset skifter, når du tager billeder måske afviger farven på elementet.Således, vi har til at nægte at acceptere din returnering af varen, hvis den rerurning grund er de to ovennævnte betingelser eller en af dem.

P. S.: at vende grund, at vi ikke accepterer også inkluderer, at varen er forskellig fra en forventning om, billede i dit sind, før du modtager varen.

Bemærkninger: Sager, som ikke er nævnt ovenfor, skal afgøres i mindelighed gennem venligt forhandling!Uanset hvilke spørgsmål eller problemer, du mødte pre salg, i salg eller efter salg, er du velkommen til at kontakte os.Vores forretning er princippet om, præsentere dig en behagelig shopping oplevelse.

Som vi ved, at der er noget perfekt i verden.Dette maskot er ikke perfekt, der er måske nogle pletter og pletter af ujævn spredning, men det er bare glamour af håndlavede håndværk og hver håndlavet håndværk er enestående i verden.Men jeg er sikker på, at det vil være perfekt at du i din værdsætte øjne!

Tags: dag mor, store påfugl figur, keramiske rensdyr figur, emalje køkken, elefant figur elefant, keramiske hunde figur, oksekød slicer, kinesisk porcelæn, maneki neko keramik, keramiske elefant figur.

Stil Moderne
Mærke ZHENGHAN
Element Navn Present for Father Statue Elelphant Sculpture Missing Mum
Ansøgning Sted Hjem, Kontor, Café, Klub, Hotel, udstillingsvindue og Restaurant osv.
Tema Kærlighed
Tilpasset Ja
farve Flerfarvet
Funktion Dekoration, Gaver, Kunst Samling og Souvenir osv.
Materiale Keramik & Emalje
Håndværk Handmade Sculpted, Glazed, Painted, Gilt and Kiln Fired
Ansøgning Position Bordplade

Skriv en anmeldelse!

Dejlige Porcelæn Mor og Baby Elefant Figur Keramiske Vilde Dyr Miniature Gave Håndværk Ornament til Indretning Mors Dag

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer