Android 9.0 Bil Radio Multimedie-Afspiller 2din Navigation GPS Til Nissan X-Trail 2007-kan Opdele Skærmen 4G+wifi

Nyhed

kr683.45

Russiske købere bemærk venligst:

Skib fra Kina: alt er normalt, standard shipping tid er kun 20-35 dage via www.gawinski.dk

★ Køb FAQ:

Produktet understøtter rat knapper,

understøtter oprindelige bil-kameraer (canbus påkrævet),

støtter ikke-originale kameraer (understøtter flere fase-mekanismer),

understøtter oprindelige bilens funktioner såsom aircondition indstillinger (canbus påkrævet, mere original bil funktioner er relateret til den originale bil)

★ Er, at det er egnet til din bil? :

1. Check den tilsvarende model og år for produktet og bil

2. Sammenlign installation position af produktet med den bil, der skal opgraderes

3. Kontrollere, om produkt magt kabel interface er velegnet til din bil (bemærk: ikke alle grænseflader af den oprindelige bil skal være tilsluttet)

4. Hvis du stadig ikke kan bedømme, bedes du sende os den oprindelige bil radio installation placering (foran) billede og det originale radio tilbage interface billedet til os

Vores produkt garanti er et år og levetid.Hvis du giver os 5 stjerne feedback og dele fotos på www.gawinski.dk, vil vi se en udvidelse af garanti fra 6 måneder.

På samme tid, af høj kvalitet feedback vil have mulighed for at få begrænset gaver.

Real Android-9.0-system, støtte anvendelsen split screen, gøre din brug mere praktisk, mere støtte nyeste programmer.

Sammenlignet med den almindelige skærm, IPS visning vinkel er større, og skærmen er mere sarte

Den nyeste teknologi, ved hjælp af avancerede Android navigation løsninger, der understøtter flere brugerdefinerede indstillinger og åbner flere muligheder for brugerne.

Sammenlignet med den oprindelige bil, skærmen er større, farverne er mere levende, og det understøtter visning fra flere vinkler.Den nye ramme er udført i henhold til den oprindelige bil, der passer perfekt til din bil og er let at installere.

Den vigtigste drivkraft bruger kort navigation til venstre på skærmen og co-pilot, eller den bagerste barn (via video-output) ure favorit TV-program på den højre skærm.

Støtte split screen display af alle 2-programmer, der kombinerer på vil.

Understøtter video og DVR anvendelse Af Flydende Vindue , tilpasse visningen position, og gøre din køreoplevelse fuld af smarte farver.

Støtte bagtil-video-udgang, kan bilen stadig opfylde de behov for underholdning af børn i den bageste, mens under hensyntagen til kørsel.

Den seneste andriod 9.0 4 core system, der understøtter 1GB RAM + 16GB ram og 2GB RAM + 32GB valgfri ROM, vil vi fortsætte med at lancere mere kraftfulde maskiner, venligst være opmærksom på vores shop Modtage meddelelser om nye produkter).

Den indbyggede standard justering er 12EQ (op til 32EQ), og den lyd, der omgiver kan være indstillet på samme tid, så du har mulighed for at fordybe dig i de vidunderlige musik.

Understøtter næsten alle kort apps.Inden du sender din favorit-produkter, vil vi installere den nyeste offline kort over dit land for dig, og kortet vil blive opdateret med jævne mellemrum.Du kan selvfølgelig også vælge at bruge online-kort.

Støtter omvendt displayet.Når bilen er i omvendt tilstand, radio, vil øjeblikkeligt skifte til skærmen på bagsiden af bilen for at sikre din køresikkerhed.

Hvis du ikke har den originale kamera, du kan købe den ved at klikke på "KØB NU" på billedet nedenfor.

Understøtter forbindelse til ADAS DVR.ADAS DVR har flere indbyggede hjælpemidler kørsel teknologier, indsættelse af høj kvalitet TF hukommelseskort til at optage hvert øjeblik af din kørsel.

Flere og flere nationale fremstilling standarder kræver, at køretøjerne skal være udstyret med dæk tryk alarm enheder.Betydningen af tire pressure alarm-udstyr kan ses.Klik på billedet nedenfor for at købe en tire pressure alarm enhed, skal du tilslutte en radio, og feedback dine dæk status i realtid.

Understøtter Bluetooth-forbindelse, Bluetooth dial telefon, indbygget mikrofon, radio, selv om det omgivende miljø er støjende, radio, understøtter ekstern mikrofon, der fortsat kan sikre din ringe kvalitet.

Støtte rat kontrol af den originale bil.For det første brug af version uden canbus, manuel vigtig læring er nødvendig.Den version, med canbus kan bruges efter kontrol og tilslutning af canbus.

Som en radio, bygget i en stærk og stabil radio understøtter indbygget forstærker chips til foretrukne kanaler.

Efter indsendelse af ordren, vi er nødt til at forbinde produktet til en power test, så læg et gratis kort, test resultater, og derefter bruge en multi-lag anti-kollision boks og en boble shock taske til at sikre, at produktet er sikkert leveret til din hænder.Levering tager 1-3 hverdage efter købet, skal du være tålmodig.

Om efter salg:

Hvis der er et problem, efter du har modtaget varen, bedes du give os en chance for at tjene dig.Du må ikke åbne konflikten.Tvisten behandles af platform.Platformen er ikke professionel, og kan ikke løse deres grundlæggende problemer.Bemærk tillid til os.Bedes du kontakte os hurtigst muligt Via www.gawinski.dk, vi vil komme tilbage til dig inden for 12 timer på grund af jet lag

FAQ

Q: Hvad kan jeg gøre for hurtigere levering?

A: sørg for, at du forlader korrekte (mobil) telefonnummer/Post-koden og leveringsadresse på www.gawinski.dk for systemet, en worng oplysninger vil forsinke henblik på forsendelse, toldbehandling og lokale leveringstid.Efter at placere ordre, bedes du sende os din bil detaljerede oplysninger for at kontrollere, at undgå fejl.Vær opmærksom på, at afsendelsen af en besked fra www.gawinski.dk og svar ASAP for hurtigere levering.

Tags: 2din android bil radio, car radio, car multimedia, kan trash, nissan qashqai radio, cc3, xtrail, 2din radio android, ford radio installere kit, skærmen nissan qashqai.

Model Navn Android-10.0-afspiller
ROM 4G
Særlig Funktion Støtte Can-Bus
OS
Out Power 12V
RAM 4G
Element Vægt 1.7kg
Item Størrelse 24cm*20cm*12cm
OSD Sprog Vietnamesisk
Din Dobbelt Din
Oprindelse KN(Oprindelse)
CPU
RAM ROM
Operativsystem Android 9.0
Spænding 12V
Skærm Størrelse 10.1"
For Køretøj, Der Mærker/Modeller Nissan
Opløsning 1024*600
Max Ekstern Hukommelse 128G
Digital Media Format JPEG
Nissan Model X-Trail
Interface USB
TF/Micro SD-Slot 2
Certificering INGEN
X-Trail-År 2015
Specielle Funktioner TV
Materiale Type Metial+Plast

Skriv en anmeldelse!

Android 9.0 Bil Radio Multimedie-Afspiller 2din Navigation GPS Til Nissan X-Trail 2007-kan Opdele Skærmen 4G+wifi

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer