100pcs Simulering Lysende butterfly 3D-Væg StickerHome festival dekoration Glød i mørke Magnet Sommerfugle klistermærker S7

Nyhed

kr49.79

Multifunktions 100pcs 3D Lysende Butterfly Klistermærker Decal Kunst Glød I Mørke Indretning

Produkt salgsargument: Produkt Navn: 10cm lysende simulering butterfly

Materiale: plastik, osv., enkelt lag af vingerne, miljøvenlige materialer, ingen forurening,

Vægt: 198 g en pakke (100 pakker)

10cm lysende butterfly køleskab klistermærker, materiale: plast, osv., enkelt lag af vingerne, miljøvenlige, ikke-forurenende, størrelse 10cm.Hvordan til at måle størrelsen af den sommerfugl, fra det yderste venstre i det sommerfugl vinger til højre på sommerfuglevinger, der er typisk 15 eller deromkring, er Det ikke alle typografier er alle samme størrelse, nogle sommerfugl vinger er runde, nogle sommerfugl vinger er spidse, så størrelsen af butterfly er en lille smule anderledes.

Den dobbeltsidede tape, klistermærker kan anvendes på alle glatte overflader så som Vægge, Døre,Skabe, Plast, Metal, Fliser, Køleskabe, Bærbare computere, Biler osv.Sommerfugle kan være helt holdt fast på de fleste glatte og faste vægge.Du bedes sætte sommerfugle op på den rene mur, og tryk på dem hver for et minut.

Pin-type sommerfugle kan bruges på gardiner, myggenet og andre stof-produkter.

Magnet butterfly kan bruges i forskellige smedejern produkter som køleskabe og sikkerhedsdøre.

Det er En perfekt gave til enhver særlige lejligheder som til Jul, bryllup, fødselsdag, jubilæum, engagement, nye baby, endt uddannelse,pension eller blot et tegn på kærlighed Bemærk:

Størrelsen af den manuelle måling kan have nogle fejl, det er inden for det interval på ±1 cm, den faktiske størrelse skal være underlagt den faktiske objekt.

På grund af forskellig belysning og optageforholdene, farven på billedet kan variere fra det faktiske produkt.Der henvises til det faktiske produkt.

Pakken Indeholdt: 100xSimulated papegøjer

Tags: diamant broderi mosaik, diamant male landskab, lumin, figur noel, neo magnet, A2 lite, carpet of foot massage, mørk glød i, sarte varme, glas n tpu tilfælde.

Type 3 PVC
Type 4 10x Wall Stickers
Mængde Tegnefilm
Type Wall Sticker
Tema Tegnefilm
Stil Moderne
tilstand 100% brand new and high quality
farve blå
Størrelse 198g a pack (100 packs)
Materiale PVC
Specifikation Multi-piece Package
Type 1 Wall Sticker
Type 2 wall stickers til børn værelser
Salg Metode Detail -, Engros

Skriv en anmeldelse!

100pcs Simulering Lysende butterfly 3D-Væg StickerHome festival dekoration Glød i mørke Magnet Sommerfugle klistermærker S7

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer