Croysier Foråret Efteråret Kjoler Til Kvinder Casual Stå Flæse Krave Lange Ærmer Plisseret Kjole Med Bælte Damer Elegante Midi-Kjole

Nyhed

kr134.83

Størrelse

Tøjet Fladskærms-Målinger (cm):

One Size: Buste 92-102 / Længde 113 / Ærme 55

1 cm = -0,39 1 i = 2.54 cm Målinger kan findes 1-3 cm fejl på grund af manuel måling.

Normalt er "One Size" af dette tøjet passer til: Rusland Størrelse 40-46, USA Størrelsen 0-10; Europa Size (34-40; UK/AU Størrelse 6-12.

For yderligere at bekræfte, at "One Size" af denne beklædningsgenstand, som passer dig, bedes du henvise til tøjet hjemme målinger, der sammenligner det at din krop målinger for at bekræfte.Hvis du stadig ikke sikker på om, hvis det "One Size" af denne beklædningsgenstand, som passer dig, er du velkommen til at kontakte os.

Fast Billede

Business-Samarbejde

Drop Shipping og engros er både velkommen.Minimum ordremængde er ét stykke.For mere, mere rabat.Drop shipping, vil vi sende varen til din kunde direkte og vil ikke forlade vores oplysninger.For engros, vi vil tilbyde en rabat eller gratis express shipping.ODM og OEM er understøttet.Du er velkommen til at diskutere andre virksomheder at samarbejde med os.

Farve Forskel

Vi forsøger at vise farve så nøjagtige som muligt, men på grund af belysning, forskellige display, personlige forståelse af farve og andre årsager, er farven af det faktiske produkt kan være lidt forskellige fra billedet på websiden.Der henvises til farven af det faktiske element, som den endelige farve.Farve forskellen ikke hører til kvaliteten problemet.

Forsendelse

Forberedelse Tid: 3-7 arbejdsdage.Overveje shipping hastighed og remote-adresse, vi kan bruge en anden forsendelses metode i stedet for fragt på din ordre.På grund af forskellige toldpolitikkens i forskellige lande, kan der være en told, skatter og andre told-relaterede afgifter, der skal betales af købere.Købere bære hele ansvaret for alle de ekstra udgifter, der er påløbet (hvis nogen).

Retur og Udveksling

Vi støtter ingen grund til tilbagevenden og udveksling politik.Varen skal returneres indenfor 7 dage efter modtagelsen.Sørg for varen i god stand, ubeskadiget, ubrugt, og med den originale emballage.Købere betaler for tilbagevenden shipping gebyrer.

Feedback

Hvis du er tilfreds, kan du efterlade 5 stjerner feedback, vil vi være meget taknemmelige.Hvis du ikke er tilfreds, er du velkommen til at kontakte os, inden du forlader feedback, eller åben konflikt.Vi vil gøre vores bedste for at løse alle de problemer for dig.Kommunikation er altid den bedste måde at løse problemet på.

Tags: akvarier x stik, hæklet tråd 150g, cool gotiske earings, hæklet tråde sæt, forbindelse nøgler maz, sagen iphone 6 helik, sagen iphone 6 gavin, forbindelse skubbe 8 l, dark souls 3 krave.

Silhuet Plisseret
Ærme Stil Almindelig
Kjoler Længde Knæ-Længde
Oprindelse KN(Oprindelse)
Dekoration Bælterem
Alder Alderen 18-35 År
Halsudskæring STÅ
Sæson Forår/Efterår
Ærme Længde(cm) Fuld
Materiale Polyester
Model-Nummer DW3186
Talje Naturlige
Mønster Type Solid
Mærke Croysier
Køn KVINDER
Stil Casual

Skriv en anmeldelse!

Croysier Foråret Efteråret Kjoler Til Kvinder Casual Stå Flæse Krave Lange Ærmer Plisseret Kjole Med Bælte Damer Elegante Midi-Kjole

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer