SCY 329+++Maitreya Zhaocai kobber ornamenter som store mave Laughing Buddha statuer heldig ønsker at tjene penge Hjem Fremlægge

Nyhed

kr269.71

Forsendelse :

china air skrive Normalt, tage 15-48 hverdage ankommer

Hvis du vil bruge andre hurtig, kan du efterlade besked eller chat med os online,

vi vil give dig den bedste pris, UPS, DHL, FEDEX, EMS, Kina Post Luft er alle tilgængelige.

og pls omhyggeligt : DHL shipping gebyr er ikke herunder landdistrikter.u kan se op til hjemmeside for det første for at afgøre, om de fjerntliggende områder.det skal til at betale for extral shipping gebyr for landdistrikterne.pls kontakte sælgeren om nærmere oplysninger.tak

Bemærk: Vi håber, at det kommer til tiden, men da dette er en international levering, fragt tid vil være meget afhængig af logistik firma og lokale vejr, told/afgifter, porto, håber du har forståelse.

Værdien af handelsfaktura:

For at lade dig få disse varer, hurtig og betaler mindre i skat (ingen import skat er købere responsility), foretager vi altid en faktura lavere værdi, så fortoldning vil være meget let og st.

Hvis du ikke ønsker at gøre fakturaen i lavere værdi, skal du informere os om, hvor meget værdi, vil du viste på faktura, når du placerer ordren.

Service, Garanti:

hvis du har modtaget en forkert, beskadiget, defekt eller vare der ikke er som beskrevet, bedes du kontakte os for en delvis/fuld refusion eller udskiftning på vores omkostninger.

vi er glade for at hjælpe dig med refusion eller ombytning inden 5 dage efter, at produktet modtagelsen, forudsat at alle originale emballage og tilbehør er i original stand.

hvis du foretrækker at returnere varer tilbage for yderligere løsningen, bedes du kontakte os på forhånd.købere er ansvarlig for den vende tilbage forsendelsesomkostninger under nogen omstændigheder.

Tags: buddha tibet, buddha lovbe, indretning lovbe, stor laughing buddha statue, store thai buddha statue, sculptur, egyptiske statuer pynt, buddha grine, w boligudstyr, armbånd budha.

Regional Funktion Kina
Mærke NoEnName_Null
Materiale Kobber
Tema Mascot

Skriv en anmeldelse!

SCY 329+++Maitreya Zhaocai kobber ornamenter som store mave Laughing Buddha statuer heldig ønsker at tjene penge Hjem Fremlægge

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer