Loddepasta Sølv, Messing Lodde Pulver Lav Temperatur for Jewlery Behandling Professionelle svejser Smykker, Redskaber, Udstyr

Nyhed

kr110.12

Lav Temperatur loddepasta Sølv, Messing Lodde Pulver til Jewlery Behandling Svejsning

Funktioner: Bruges til at smelte, vedrørende isolering, forebyggelse af iltning og ren svejsning overfladen.Rene olier, kvælstofoxider og andre forurenende stoffer lodning af komponenter og lodde overflade.Effektivt kan opløse de forskellige metaloxider, næring lodde overløb.Resistent over for lave teperature, smeltepunkt op tp -650℃.Praktiske værktøj specielt designet til smykker lodning.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Flaske højde: Ca. 4.3 cm / 1,7 i

Pakke Liste:

1 * Loddepasta

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.gawinski.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Tags: guld smykker svejsning, jewlery værktøj, sterling sølv bracelit, kontakt svejse, photoresist for pcb, plade svejsemaskine, smykker svejser, lodde til smykker, mig-tip, argon smykker.

Flaske højde Ca. 4.3 cm / 1,7 i
Sølv Indhold Omkring 65%
Mærke ZJCHAO
Element Vægt About 10g
Element Type Smykker, Værktøj Og Udstyr
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Andre
Antal CSK005
Smeltepunkt op tp -650℃
Smykker, Værktøj Og Udstyr Type Sæt Værktøj
Produkt Features loddepasta
Model-Nummer Sølv Messing Lodning Pulver

Skriv en anmeldelse!

Loddepasta Sølv, Messing Lodde Pulver Lav Temperatur for Jewlery Behandling Professionelle svejser Smykker, Redskaber, Udstyr

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer