D1 fiskeri minnow lokke realis rozante woblere vibrationer Saltvand DT5010 77mm/8,4 g suspension jerkbait for bars gedde aborre

Nyhed

kr24.22

Detaljer>>>>

1. Længde: 77mm 2. vægt:8,4 g 3. Handling: suspension af Funktion>>>>

Den muskuløse krop, der er blevet udstyret med en magnet afmontér at flytte vægten system til absolut castability for landbaserede lystfiskere til at få deres lokke ud i en stærk leder vind og sidevind.

Vibrationer er forårsaget af en strammere pilede action er givet.Resultatet er en efterligne indsats svarende til en flygtende fisk.Dette følgelig aktiverer fodring skifte til bassen, så snart lokke kommer til syne, selv med simple langsom ~ hurtig hentning.

Desuden, det lokke kan være arbejdet som en shad type lokke med et hysterisk dart som indsats gennem trækninger af stangen, så lystfiskere til at påberåbe sig en bid fra en bas i det mindste beløb af afstand.Dette lokke vil helt sikkert hjælpe dem, jord-baserede lystfiskere i en "lineær" style af fiskeri af lige hentning og et "spot-light" style fiskeri med sin panik dart handling.

Tags: fiskeri tang til fiskeri, fiskeri kasser værktøjer, høvl jig, dr minnow, crankbait fisk, jerkbait lokker, ul minnow lokke, fisk linje, finansiering af fiskeredskaber, lokke meredith.

Mængde 1
Pakke PET-BOX
Kategori LOKKE
Mærke D 1
Ekstra Hej ven, hvis du Opfylder ethvert problem, pls kontakte os
Vægt 8.4g
HANDLING Suspension
Øjne 3D Øjne
Stilling Ocean Rock Fiskeri
Materiale ABS
Model-Nummer DT5010
Oprindelse KN(Oprindelse)
Længde 77mm
Type MINNOW

Skriv en anmeldelse!

D1 fiskeri minnow lokke realis rozante woblere vibrationer Saltvand DT5010 77mm/8,4 g suspension jerkbait for bars gedde aborre

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer