Luksus Kvinder Pumper Gennemsigtig Høje Hæle Sexet Spids Tå Slip-on Wedding Party Mode Sko til Dame, Party Sko

Nyhed

kr71.12

Hej,Min Ven.

Hvis du læser dette, allerede, så det er absolut ikke nødvendigt at gå til andre butikker, der søger dette charmerende Sko.Ja, vi er sikker!!

Vi tilbyder den LAVESTE PRIS, du nogensinde kan finde i alle websteder, du ikke bare www.gawinski.dk.Selv om der er nogle butikker, fastsættelse af den pris, der er lavere end os, kan du se de tricks ved at tage et kig på deres shipping metoder.Vi vil ikke bruge den langsomste forsendelse metode til at reducere vores kunders tilfredshed.Vi bruger kun de mest korrekte metoder i den tilstand, hurtig levering.

Shipping metoder, vi bruger, er ikke kun dem, der er på valglisten.Vi bruger Sælgerens forsendelses metode, fordi vi ønsker at fleksibelt at vælge den hurtigste levering metoder til dit land, som er sporbar hele vejen.Helt sikkert spores hele vejen.

Hvis du er her for dropshipping, kontakt os venligst direkte.Vi har det mest omfattende samarbejde-system til kunder som dig.Billigere, Hurtigere, Sikrere, bekvemmelighed, tilpasning, er, hvad vi kan tilbyde dig.

Gratis returret tilgængelige for Kunder i USA, Canada, Australien, det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Tyskland, Rusland.

Tags: hov hæle gennemsigtig, have bryllup hæle, ins mode sko, guccci sko kvinder, luksus bekæmpe hæle, hr christian sko, leathet sko kvinder, uafgjort chunky hæle, hæl kvinder, luksus sko kvinder.

Mærke KAMUCC
Lejlighed Party
Sæson Sommer
Stil Mode
is_handmade Ja
Mode Element String Perle
Hæl Type Tynd Hæle
Lukning Type Slip-On
Pumpe Type Grundlæggende
Platform Højde 0-3cm
Øvre Materiale PU
Ydersål Materiale Gummi
Hæl Højde Høj (5cm-8cm)
Med Platforme Ja
Tå Form Spids Tå
Indersål Materiale Bonded Læder
Model-Nummer NBSSL066
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Lining Materiale PU

Skriv en anmeldelse!

Luksus Kvinder Pumper Gennemsigtig Høje Hæle Sexet Spids Tå Slip-on Wedding Party Mode Sko til Dame, Party Sko

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer