2,4 G Fjernbetjening Dæmpbar Led Track Lys 7W 15W 30W 20W Led-Lys Skinne Kommercielle Tøj Butik Belysning 110V 220V

Nyhed

kr1 256.91

Produkt-Parametre

Model: LLT50992

Spænding: AC 95-265V

Effekt: 7W, 15W, 20W, 25W, 30W

Flux: 100LM/W

Lyskilde: Bridgelux Led

CRI: >85

Er dæmpbar: Ja

Strålevinkel: 24 O

Bestråling vinkel: 360 ° justerbar

Emitting farve(CCT): 2700K ~ 6500K justerbar

Body farve: Hvid, Sort

Materiale: Aluminium

Anvendelse: Tøj butikker,reklamer, natklubber,gallerier, vindue og indvendige kanter og hjørner og andre lokale kaste lys belysning.osv.

Bemærk:

Dette produkt har brug for brug med track skinner sammen, køb spore klik på skinner .

Package: omfatter 10 stk Led Track Lys og 1 pc-2,4 G Fjernbetjening.

Kodning Og Kategorisering:

Fjernbetjeningen skal være kodning og kategorisering med lyset, før det kan bruges.Operationen metode er som følger:

Tænd, tryk PÅ "on" - tasten i en gruppe i det øjeblik, du tænder for kameraet (inden for 3 sekunder), og vil du se, at lyset blinker tre gange langsomt, det er, kodning og kategorisering lykkes. (Hvis der er flere lamper, skal du gentage ovenstående trin.)

Klart Kode Og Omgruppere:

Hvis du har brug for til at samle de lamper, du har brug for at slette koden på de lamper første.Operationen metode er som følger:

Vælg den lampe, der har behov for at slette koden, skal du slukke sin magt, og tænd derefter for strømmen igen.I det øjeblik, når der er tændt for strømmen (inden for 3 sekunder), skal du trykke på den tilsvarende grupperet "OM" - tasten 5 gange, og du vil se det lys, der blinker 6 gange.det er den Klare kode lykkes.Så gentag processen for kodning og kategorisering.

"Night Light" key: Når du trykker på denne knap, uanset hvilken tilstand lampe er i det lys, vil vende tilbage til den nat lys-tilstand.

"Energibesparelser" - tasten: Tryk på denne tast for at indtaste en energibesparende tilstand (lysstyrke reduceres til det halve).

"Timing" nøgle: Den første gang til at trykke på denne tast blinke én gang, hvilket indikerer en tid af en halv time, anden gang for at trykke på denne tast, blinker to gange, hvilket indikerer en gang på en time.Tryk PÅ "on" - tasten for den tilsvarende gruppe for at annullere timing.

Tips:

Hver lampe kun kan matche en gruppe på fjernbetjeningen, en fjernbetjening, der kan matche et uendeligt antal af lamper.

Hvis du ønsker at fungere på en gruppe, skal du aktivere denne gruppe først.Metoden er at trykke PÅ-tasten for denne gruppe.

For eksempel, du i øjeblikket driver den første gruppe, men på dette tidspunkt, du ønsker at betjene(Juster lysstyrke og farvetemperatur, osv.) den anden gruppe af lys, først er du nødt til at trykke PÅ "on" nøgle i den anden gruppe af lys.

Tags: Linse 4d, 40inch led-bar, 50 tommer led, super kurven, 22 " led, 4d led, 42inch led, 20 grader linse, 7 tommer led, 100w stedet.

Er Pærer I Prisen Ja
Element Type spor belysning
Finish Børstet Nikkel
Mærke ALZLZLAC
Watt 7W, 15W, 20W, 25W, 30W
Spænding 230V
Certificering ce
Strømkilde AC
Brug Ferie
Installer Style Spor
Model-Nummer LLT50992
Base Type Kile
Lys Kilde LED Pærer
Oprindelse KN(Oprindelse)
Er Dæmpbar Ja
Garanti 2 År
Skifte Type Fjernbetjening
Stil ART DECO -

Skriv en anmeldelse!

2,4 G Fjernbetjening Dæmpbar Led Track Lys 7W 15W 30W 20W Led-Lys Skinne Kommercielle Tøj Butik Belysning 110V 220V

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer