Nye Ankomst 2 I 1 Elektronisk Hunde Hegn, og Dog Training Collar Bip Stød Vibration Uddannelse og Hegn Funktion 27nf

Nyhed

kr381.00

Nye Ankomst 2 I 1 Elektronisk Hunde Hegn, og Dog Training Collar Bip Stød Vibration Uddannelse og Hegn Funktion 27nf

Produkt beskrivelse:

Intelligent 2-i-l elektroniske trådløse hegn træning hund er et nyt produkt i pet elektronisk produkt på markedet.Det er en roman udseende og komfortable hånd følelse.Det er værd at nævne, at det integrerer hunden enhed og det trådløse elektroniske hegn i én arbejdsgang, og operationen er enkel.Praktisk, ikke kun bedre kan beskytte din hunds sikkerhed, men også tillader kæledyr til at få en bedre uddannelse inden for et begrænset område.

Vigtigste Funktioner:

1. 2 i 1 funktion, LED display, pet trådløse hegn og fjernbetjening lyd, vibration stød træner.

2. LED viser 5 forskellige kontrol-radius afstande ; 30 filer = 30 meter, 60 filer = 60 meter, 90 filer - 90 meter, 150 filer =150 meter, 300 filer = 300 meter

3. I trådløse hegn tilstand:

en.Senderen og modtageren behøver ikke at bruge koden, og det signal, der kan være normalt anvendes, efter at være vendt om;

b.En transmitter understøtter multi-receiver krave

4. Fjern dog training mode:

en.For kode brug, kan du styre tre hunde på samme tid, 001 for den første hund, 002 til den anden hund, og 003 for tredje hund.

b.Tre funktioner: lyd-advarsel, advarsel om vibration, statisk advarsel;

c - Hver funktion kan justeres fra 1-6 filer

5 - Reflekterende med fluorescerende TPU til at forbedre nat sikkerhed.

6. Sender og modtager er genopladeligt , og modtageren er vandtæt ;

offentlig elektronisk trådløse hegn og hundetræning funktion konvertering operation

Tænd standard hegn mode-LED display-30, tryk på MODE-knappen for at skifte frem og tilbage

1. Når LED digitalt display er "30", det er den udendørs trådløse elektroniske hegn tilstand.Tryk på MODEQ funktion knappen til højre for at skifte til hundetræning-tilstand.I hundetræning tilstand, LED digitalt display "O0111 0r "002" kan også være "003".

2. I den udendørs trådløse elektroniske hegn tilstand, "30", radius "30" m, "60" betyder radius på 60 meter, 5 forskellige afstande kan justeres, 30 meter, 60 meter, 90 meter, 150 meter og 300 meter.

3. I hundetræning mode, tre hunde, der kan styres på samme tid.LED digitalt display "001" angiver, at den første hund er tilsvarende, "002" angiver, at den anden hund, "003" angiver den tredje hund, og skærmen er Der tre funktioner på højre side, nemlig en god funktion, vibration, energi funktion og elektrisk stød funktion.Hver funktion har l-6 justerbar intensitet.De lave tal angiver svage, jo højere tal, jo stærkere intensitet, og de former justeres med "+" og "-"

Hvordan til at bruge den udendørs trådløse elektroniske hegn funktion:

Tryk på power-knappen for at tænde den, og den standard hegn mode-LED ' en vil vise 30.

1. Den udendørs trådløse elektroniske hegn er centreret om de sender med en maksimal fjernbetjening radius af 300 meter

2. Juster afstanden ved at "+" og "-", vises "30" for radius "30" meter, vises "60'1 for en radius af 60 meter, 5 forskellige afstande kan justeres, 30 meter, 60 meter, 90 meter, 150 meter og 300 meter

3. Når hunden overskrider den indstillede vifte af bevægelse, den modtager, der er slidt vil automatisk starte funktionen uddannelse, og stemmemeddelelser for omkring 5 sekunder, så der er en statisk påmindelse til at minde hunden til at vende tilbage til det sikre område.lf hunden fortsætter med at bevæge sig fremad, lyd og elektrisk stød arbejde på samme tid, hyppigheden gradvist styrket (tilføjelse af en gang), og efter at hunden føler den advarsel af lyd, vil det ikke fortsætte med at gå fremad.

Tip : Hvis hunden ikke vil lytte til den advarsel om vibration eller hastigheden af at køre for hurtigt ud over den trådløse hegn sortiment, kan du skifte hund hundetræning-tilstand til at træne hunden, og hunden vender tilbage til det trådløse hegnet udvalg til at skifte til de elektroniske trådløse hegn tilstand.

4. En enkelt sender, der kan understøtte flere modtagere, der arbejder samtidigt.

5. Senderen er fuldt opladet, og kan arbejde kontinuerligt for om 20 timer.

6. Senderen opladning: DC 5V strømforsyning, lithium batteri på 2500 mAh, det anbefales, at du bruger den originale oplader.

Hvordan til at bruge hundetræning funktion:

1. Fjernbetjeningen afstand af hunden træner kan være op t0 250 meter.

2 - Tre hunde, der kan styres på samme tid.LED digitalt display "001" angiver, at den første hund, "002" angiver, at den anden hund, og "003" angiver den tredje hund.

3. Uafhængige "lyd", "vibration", og "elektrostatisk påmindelse" tre-funktion knap valg.Hver funktion har l-6 niveauer af intensitet justerbar.De lave tal angiver svage, jo højere tal, jo stærkere intensitet, og de former justeres med "+" og "-"

4. når "Lyd" funktionen er valgt, skal du trykke på den tilsvarende funktion-knappen, og størrelsen af 1-6-filer kan tilpasses.Hvis du har brug for kontinuerlig voice prompt uddannelse funktionen, skal du trykke på og holde knappen nede, indtil du ikke har brug for uddannelse.

5. Når "vibrationer" funktion er valgt, vil den tilsvarende funktion knap kan trykkes ned, og størrelsen af 1-6-filer kan tilpasses.Hvis alarmen uddannelse er nødvendig, skal du trykke på og holde knappen nede, indtil du ikke har brug for uddannelse.

Tags: krave elektrisk stød, Wodondog, paipaitek, stød halsbånd aggressive hunde, hvor stød halsbånd hunde, dog tog, tykke kraver hunde, usynlige hegn swimmingpool, radius stød halsbånd hunde, usynligt hegn indendørs.

Mærke KPHRTEK
Materiale Plast
Model-Nummer X883
Element Type Uddannelse Kraver
Type Hunde

Skriv en anmeldelse!

Nye Ankomst 2 I 1 Elektronisk Hunde Hegn, og Dog Training Collar Bip Stød Vibration Uddannelse og Hegn Funktion 27nf

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer