(50stk/masse) Tilpasset størrelsen rainbow stribe organza pose til Jul gave indpakning bryllup organza pose

Nyhed

kr42.86

[Brugerdefineret]

Enhver størrelse kan tilpasses til dig .Vi kan trykke logo på båndet.Og den mindste ordremængde er bare 500pcs.Du kan sende dit LOGO til os, før du bestiller ,og vi vil give dig vores bedste pris i henhold til dit LOGO.

[Bemærkes ]

1 ).Vores tasker er blande farve i en masse.Hvis du ikke har brug for mix farve pls fortælle mig den farve på billedet, som du har brug for, og vi kan arrangere rækkefølgen.posen er 50 stk/pakke og per farve, vores MOQ er for én pakke med vores størrelse

2) Da computerskærme har kromatisk aberration , især mellem CRT skærm og LCD-skærm, kan vi ikke garantere, at farven af vores produkter vil være præcis det samme med det billede, som du så i vores butik.

3) Denne taske blev lavet af håndlavet, så vil det have en afvigelse på 5 mm.

Forsendelse metode

Levere dato

Forsendelsesgebyr

Kina tidligere air mail

20-50days

Gratis

DHL

7-10 dage

Hvis du har brug for denne to shipping måde, pls lad mig vide, når du køber tasker.

EMS

7-15 dage

BEMÆRKEDE: Hvis du, men mere end 100usd, vil vi tilbyde gratis forsendelse ved Express

1. Generelt, vil vi afsende din ordre indenfor 5 hverdage efter modtagelse af din betaling, men forsinket levering ville ske, da vores lager ændre sig hvert øjeblik, hvis du har brug for det hurtigst muligt, bedes du venligst kontakte os inden for at tjekke bestanden.

2. Gøre bekræfte, Adresse og Telefon Nummer, som du overlade til os.Telefon-Nummer og postnummer er meget vigtigt for postvæsenet kunne kontakte dig i god tid, så bedes du kontrollere den grundigt for at undgå unødigt generer og tab kan give til dig.

3. Kunder er ansvarlige for eventuelle udgifter til told, import afgifter og told, skatter og afgifter, der opkræves af deres county, hver borgerlige er ansvarlige for deres pligt.Vi vil gøre vores bedste for at undgå eller reducere told gebyrer ved at erklære, at de elementer, som "gave" eller erklære en lav værdi i fakturaen.Hvis du ikke er sikre vandt tilpasset reglerne, så check med din brugerdefineret for det første.

Service:

1.Returret: Hvis du føler dig ikke tilfreds med de varer, du har modtaget fra os, og varen er forskellig fra beskrivelsen.Så lad mig det vide.fuld tilbagebetaling, ombytning eller erstatning er tilbudt.Bare hvis i har brug for, bedes du returnere varen til os inden for 3 dage efter du modtager det.

Bemærk venligst: vi vil ikke vende tilbage shipping cost eller ikke tage forsendelsesomkostninger tilbage til mig, medmindre det er vores skyld.Håber du kan forstå dette.

2.Freedback & kontakt os: Hvis du er tilfreds med mine varer og service, bedes du gøre mig en tjeneste at forlade positive tilbagemeldinger.Din gode feedback er meget værdsat.Hvis du føler, at du ikke kommer til at efterlade mig positiv feedback, bedes du føler dig tryg til at lade mig vide først.Jeg vil give dig en god løsning.

Jeg er glad for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, så tøv ikke med at kontakte mig.Jeg vil forsøge mit bedste for at svare dig ikke senere end 24 timer, forventer, at vi ud i weekenden.

Tags: retail emballage poser, brugerdefinerede taske, pouch, kontor masser, hovedparten emballage poser, sølv guld organza pose, voksen tilpassede poser, brugerdefineret detail taske, kites masser, brugerdefineret hø tasker, baby pige unicorn.

Lejlighed EFTERÅRSFERIE
Navn Trykt Organza Pose
Antallet af Pc ' er 50stk
farve Rød, Sort, Hvid
kundetilpasset størrelse Min ordre 100pcs
mønster stribet
Materiale Organza
Model-Nummer cb
Størrelse 9x12cm,10x15cm,13x17cm
Customized logo på bånd Min ordre 500pcs

Skriv en anmeldelse!

(50stk/masse) Tilpasset størrelsen rainbow stribe organza pose til Jul gave indpakning bryllup organza pose

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer