Græstrimmer Bump Hoved Linje For ST155 ST165 ST175 ST285 buskrydder Hoved Strimmer Hoved

Nyhed

kr41.39

Sort String Trimmer Bump Hoved Linje For ST155 ST165 ST175 ST285

Beskrivelse:

Skallen er lavet af høj kvalitet plast, solide og holdbare.Nem at ændre, nem at installere.Vibrationer er lille, slid godt og god slid ydeevne.Det passer til ST155, ST165, ST175 og ST285. Praktisk og kompakt, er et godt tilbehør til buskrydder.

Funktioner: skallen er lavet af høj kvalitet plast, solide og holdbare.Nem at ændre, nem at installere.Vibrationer er lille, slid godt, god slid ydeevne.Passer til ST155, ST165, ST175 og ST285. Praktisk og kompakt, er et godt tilbehør til buskrydder.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: Plastik

Farve: Sort

Line Farve: Random

Produkt Størrelse: Ca. 9.5 * 5cm / 3.7 * 2,0 tommer

Pakke Vægt: Ca. 215g

Pakke Inkluderet:

1 x Trimmer Hoved

Bemærk:

1. Farven af det faktiske elementer, der kan være lidt forskellige fra notering billeder på grund af forskellige edb-skærm, tak for din forståelse.

2. Lad 0.5-1 cm forskel på grund af manuel måling.(1 inch=2.54 cm)

3. Kompatibilitet er kun til reference.Sammenlign venligst en del Nr.med din et, før du køber.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den nye emballage, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den newl tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.gawinski.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: trimmer hoved linjer, fin kajak, celica gt four, line trimmer, hoved strimmer, hoved plæneklipper, græstrimmer, grass head trimmer, crafter trimmer dele, gearkasse for trimmer.

Model-Nummer Trimmer Hoved
Produkt størrelse
Farve
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke WALFRONT
Line Farve

Skriv en anmeldelse!

Græstrimmer Bump Hoved Linje For ST155 ST165 ST175 ST285 buskrydder Hoved Strimmer Hoved

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer