Hæftet Notebook Kontorartikler Tidende ChinaTravel Dagbog Kreative Søde Kinesiske Vind Håndlavede Wireboard Hæfte Notebook

Nyhed

kr29.92

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

velkommen til vores butik

Vores service:

Vi vil give dig en konkurrencedygtig pris, hvis du betaler en ordre.

Vi vil løse dit problem med service af høj kvalitet.

Vores forventninger:

Tak for jeres forståelse og støtte.

Glad arbejde , Lykkeligt liv.

Velsigne jeres familie, Lykkeligt liv.

Helt Nye og Høj Kvalitet.

Navn: Kinesiske Vind Håndlavede Wireboard Hæfte Notebook

Materiale : Kraftpapir ,sikkert og sundt for den menneskelige krop og miljøet

Størrelse : Omkring 140*100mm

Body Farve : Syv former (Som billedet viser )

Funktion: Notebook / Dagbog / Skitsebog / Tegning / Promotion / Gave

Tip: Det vil være godt emballeret, skal du ikke bekymre dig om fragt

Bemærk venligst:

1. På grund af lys-og tv forskelle, elementets farve kan være lidt forskellige fra de billeder.Forstå venligst, at.

2.Størrelsen manuel måling fejl 0-2cm

3. Sørg for, at leveringsadressen er færdig.Den adresse kan ikke ændres efter levering.

4.Tips : Det vil være godt emballeret, skal du ikke bekymre dig om fragt!

5.Hvis du har nogen spørgsmål om dette produkt, bedes du kontakte os først.Vi vil gøre vores bedste for at løse det.Tak!

Tak for jeres forståelse og støtte.

1. Elementer vil blive sendt inden for 1-5 hverdage efter, at vi bekræfte din betaling. 2. Fortæl mig venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-2 dage; for At undgå ekstra fragtpris, bedes du give korrekt og fuldstændig postadresse til sælgeren. 3.Leveringstid: de Fleste af de lande, der er omkring 15~45 dage,Normalt tager det 7-40 dage for ankomst med fly Mail, afhængigt af shipping metoder. 4. Nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen.Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden.Hvis du ikke modtager den vare, som i tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil jeg hjælpe dig med at spore det. 5. Sælger er IKKE ansvarlig for importafgifter, skatter og afgifter, som ikke er inkluderet i det produkt, pris eller forsendelsesomkostninger. 6.Sælger vil IKKE holde ansvar for tab eller skade, der efter udstationering produkter.

1.Kun det defekte produkt vil blive tilbudt udveksling. 2.Defekte produkter skal returneres inden 7 dage efter modtagelse af det.Sælger vil refundere dig eller sende erstatning til Kunden indenfor 7 hverdage efter varen er modtaget af sælger. 3.Køber er ansvarlig for alle yderligere shipping gebyrer.Sælger er ikke ansvarlig for porto for returnering af produkter. 4. Vær venlig at kontakte os for at løse problemet, hvis produktet har nogen kvalitet problem, inden Klienten forlader feedback, eller sende en tvist.

1.Venligst give et lille størrelse fejl på grund af manuel måling. 2.Vær opmærksom på, at på grund af lyseffekter og skærmens lysstyrke/kontrast osv., farve tone af hjemmesiden foto ' s og den faktiske vare kan være en smule anderledes.

1. Du bedes venligst bekræfte modtagelsen af produkterne efter at du har fået dem. 2. Hvis du har spørgsmål til de produkter, du har modtaget, skal du kontakte os i tide, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemer og gøre dig tilfreds. 3. Vær venlig at give os positiv feedback. 4.Kære Kunder,Hvis du har nogen problemer med det produkt, du har modtaget,skal du ikke direkte åben konflikt eller forlade negativ feedback,så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at løse de problemer, indtil du er tilfreds.Tak for din tid!Velkommen til at besøge igen!

1.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. 2.Alle e-mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag.Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Tak så meget for at besøge vores butik,

Håber på at vokse sammen med dig sammen og være win-win partnere.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Tags: tidende og bærbare, bullet tidende notebook, bullet tidende, tom dække notebook, offic tabel, notesblok, læder bog tidende, løst blad notebook papir, e dagbog., i kinesisk stil.

type4 Sammensætning Bog
Mærke Finleytang
Lnscription Materiale Kraftpapir
farve Syv Design
Størrelse 140*100mm
Indvendige Sider 100g
Side Bindende Hånd-monteret
Type3 Dagbog
Brug Gave
Dække Hårdhed Blød Skrivebog
Type notesblok
Betrækket Papir
style2 årgang
Model-Nummer Notesblok Notebook
Bruger Rejser Notesblok Notebook
Stil Kreative Tendenser I Kinesisk Stil
Side Bindende Tilstand Coil/Spiral
Med Lås No

Skriv en anmeldelse!

Hæftet Notebook Kontorartikler Tidende ChinaTravel Dagbog Kreative Søde Kinesiske Vind Håndlavede Wireboard Hæfte Notebook

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer