CYOMI Håndlavet Med Høj Kvalitet Vaginal Guide Tube Tights 3-Punkt-Stil, Falske Bryster Sexet Heldragt, Kan Gøre Kærlighed Til Transvestit

Nyhed

kr1 321.04

CYOMI Håndlavet med høj kvalitet Vaginal guide tube tights 3-punkt-stil, falske bryster sexet heldragt, kan gøre kærlighed til transvestit

Produkt beskrivelse:

-Dette 3-punkt-Bodysuit har D kopper og E kopper .Høj hals design, er meget sikker.

Materiale : Høj kvalitet medicinsk silikone (TPE), Ingen olie, silikone materiale, fødevare-grade silikone.

Hud-venlig, Miljøvenlige, Ikke-giftige, Ikke-allergisk, Menneske-lignende bløde at røre ved.

-Elastisk lukning

-Elastisk Materiale: Fremstillet af medicinsk silikone, ikke-allergisk, hud-venlig, lugtfri, blød og med naturtro touch, vaskbar og med naturlige hudfarver.

-Velegnet til: mænd, som ønsker at være kvinde, som transvestit, transseksuel, transvestit, kostume-afspiller, drag queen eller bare for sjov.

-Fleksible Størrelser: Denne elastisk silikone trusser er fleksibel.Taljen kan strækkes 20 cm, uden nogen som helst skade på materialet.

-Standard-størrelsen er "INGEN Lynlås" , hvis du ønsker Lynlås i Ryggen eller Side Lynlås, kan du efterlade en besked "Lynlås i Ryggen" eller "Side Lynlås" .Tilføjelse af lynlåse koster $20 mere.Kontakt os venligst for yderligere gebyrer.

-Standard falske anus er ikke åben.Hvis du ønsker at åbne anus, lad os venligst besked ''Åbne Anus" i din ordre.

-Humaniseret: Ingen grund til at tage det ud for at tisse, da denne post vil komme med en penis tube.Du kan gøre en daglig ting, så behageligt som at være nøgen.Ingen returnering eller udskiftning vil blive accepteret efter betaling af ordren til anal åbning produkter.

Stil:

Grundlæggende: Kommer med en penis tube

Grundlæggende&VG: Kommer med en penis rør og vaginal rør til samleje.

Grundlæggende&VG&PH: Kommer med en penis rør og vaginal rør og offentlige hår

Hvis du ikke er sikker på hvilken størrelse som vil passe bedst, så send os en besked om din måling som følger:

1.Din skulder

2.Din Buste

3. Din Taljen

4.Din Hofte Omkreds

5.Dine Ben Omkreds

Vi vil anbefale en passende størrelse til dig efter du har modtaget ovenstående oplysninger fra dig.

(DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER VIL BLIVE BEHANDLET FULDSTÆNDIG FORTROLIGT)

Farve:

Vi har i alt 6 farve Numre, men generelt sælger 1-4 farve Numre, hvis du har brug for en mørkere farve, bedes du kontakte os.Ingen tilbagebetaling eller ombytning, vil blive accepteret for ordrer i farver 4-6.

Forsendelse Påmindelse:

1.Hurtig ikke acceptere nogen adresse med P. O. Box.

2.Når du placerer en ordre, skal du sørge for, at de personlige oplysninger, du forlod os, er helt korrekte, især adresse og mobiltelefon-nummer, for at sikre, at told-og kurerer kan nå dig.

3. Hvis modtageren er russisk, bedes du forlade dit fulde navn.Andre købere, kan du efterlade en ikke-single-brev navn, ikke en forkortelse.

4.Det er købers ansvar og forpligtelser til at betale for import told og skat til din lokale skikke.Så når din ordre ankommer til din told,bedes du aktivt samarbejde med den lokale told-til at betale skat.

5.Sørg for at din ordre-adresse er korrekt,og IKKE tillade, at rederiet som DHL /UPS til at forlade din pakke på din dør på nogen omstændigheder.Dette vil medføre, at pakker går tabt.

Fastholde :

1.Der er ingen levetid for produktet, og det hele afhænger af brugerens vedligeholdelse.Tør og vedligeholde med talkum før og efter brug for at forlænge produktets levetid.

2.Produkter, der bør holdes væk fra sollys, skarpe genstande og andre kemikalier.

3.Dette produkt er let at farve, skal du ikke bruge vaskemaskine til at vaske, må ikke blandes med andre tøj til vask.

4.Vedligeholdelse med en blid vand, tør den af.

BEMÆRK:

1.Epacket er Relativt langsom, og dette er normalt.Så vi foreslår, at du vælger DHL eller EMS.Hvis du ikke modtager produktet inden for 30 dage efter, at leverance, skal du kontakte kundeservice for at få hjælp i tide, i stedet for straks at hæve tvister, kan vi løse de fleste problemer for dig.Tak for dit køb og samarbejde.

2. Nogle tilpassede produkter skal 3-7 arbejdsdage for manuel produktion forberedelse.Afvigelsen af processen produkter er normalt indenfor 1-3 cm.Vær tålmodig.

3.Produkter kan returneres og erstattes uden at påvirke det andet salg.Du bedes returnere den oprindelige pakke intakt, herunder gaver og KORT.Den personale vil give dig en hurtig restitution efter de varer, der er undersøgt.Farve 4-6 er en speciel ordre, som sælges ikke refunderes.Bukser-produkter, hvis anus er åben, kan heller ikke acceptere afkast og udskiftning.

4. Et budskab vil hurtigt blive besvaret indenfor arbejdsdage fra Kinesisk tid, Alle spørgsmål er velkomne.Mange tak!

Tags: makeup, horror maske, sexet lingeri, coffee cup, heldragt, sexi, hoomai genfødt, bryst silicium, bryst falske, protesen boobs, undertøj til kvinder.

Style 2 3-punkt silikone bodysuit
Størrelse crossdresser mask
Tøjet Pleje Hånd-Vask Kun
Materiale 100% medicinsk silikone
Stil 3 for Drag Queen Transseksuelle for sjov
Stil 4 transvestit drag queen maske
Vægt 2300g
Element Type Bryst Form
Sjofelt Billede No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Seksuelt Suggestive No
Mængde 1 Stykke
Style 1 CYOMI bodysuit
Model-Nummer Transvestit kvindelige hoved maske
Mærke CYOMI

Skriv en anmeldelse!

CYOMI Håndlavet Med Høj Kvalitet Vaginal Guide Tube Tights 3-Punkt-Stil, Falske Bryster Sexet Heldragt, Kan Gøre Kærlighed Til Transvestit

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer