Universal Bil Pedal Puder Dække Aluminium Legering Bil Interiør Tilbehør PVC Manuel pedaldækslet Pad

Nyhed

kr73.82

Bil Pedal Puder Aluminium Legering Bil Interiør Tilbehør PVC Manuel pedaldækslet Pad Produkt Beskrivelse: 1.Materiale: Aluminium + PVC. 2.Størrelse: 1,9 Tommer * 4.9 Tommer(L*H). 2 Tommer * 3,5 " (L*H). 3.Vægt: 280 G. 4.Pakken Indeholder:1 Sæt Bil Bremse Pedalerne.Product Funktion: 1.Non-slip overflade design, sikkert for at køre og nedsætte foden træthed, som er let at installere uden nogen ændring er påkrævet. 2.Fine håndværk, design er individuel karakter og smuk. 3.Gør dig mere let kan manipuleres til at pedalen, øge kontakten område pedal, for at køre tilføjer en behagelig sikkerhed,bil mere let. 4.Høj elastisk tape sæt forebygge glat, kan styrke på pedalen, og den friktion, forebygge glat effekt super godt, arc krumning design, for at sikre sikkerheden.

Bemærk venligst: Vi tager stor omhu i pakning alle detaljer for at sikre en sikker overførsel til dig.Derfor tjek venligst pakken før du underskriver for at modtage det, hvis det er brækket eller beskadiget, kan du lave en rekord med transportøren.På samme tid, kan du tage et foto og sende til os, vi vil løse problemet for dig i den første tid.

Betaling

Spærrede er vores foretrække betaling metode, vi også acceptere, T/T, Western Union, kreditkort.Vi havde forventet at modtage din betaling inden for 3 dage efter din bestilling.

Bemærk venligst: Vi foretrækker betaling via ESCROW, og det er den sikreste måde.Inden du betaler skal du sørge for din adresse og telefon numre er korrekte.

Forsendelse

A: 2-5 dage for behandling til at sende dine varer, efter at betalingen er godkendt, og vi har et stort lager på hånden.

B: Alle emner vil blive leveret til køber, er www.gawinski.dk adresse.Før du betaler, skal du sørge for din adresse i www.gawinski.dk passer til den adresse, som du gerne vil have os til at sende til.

C: Varer normalt vil blive afsendt inden for 5 hverdag efter betaling er modtaget.

D: Leveringstid afhænger af destination og andre faktorer, nogle gange er det måske tager længere tid, selv mere end en måned at nå.Vi forsøger vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den lokale told-og post service.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.

Returret

Hvis du føler dig ikke tilfreds med de varer, du har modtaget fra os, og varen er forskellig fra beskrivelsen.Lad os venligst vide.

Fuld tilbagebetaling, ombytning eller erstatning er tilbudt.Bare hvis i har brug for, bedes du returnere varen til os inden for 3 dage efter du modtager det.Venligst kontakt os for nærmere retur & exchange instruktion.Vi er ikke ansvarlige for tab som følge af manglende kommunikation.

Bemærk venligst: vi vil ikke vende tilbage shipping cost eller ikke tage forsendelsesomkostninger tilbage til os, medmindre det er vores skyld.Håber du kan forstå dette.Og vi er ikke ansvarlig for tab som følge af manglende kommunikation.

Feedback

Hvis du er tilfreds med mine varer og service, bedes du gøre os en tjeneste at forlade positive tilbagemeldinger.Din gode feedback er meget værdsat.

Hvis du føler, at du ikke kommer til at efterlade os positiv feedback, bedes du føler dig tryg til at lade os vide først.Vi vil give dig en god løsning.

100% TILFREDSHED GARANTERET

Hvis du ikke er tilfreds med de elementer, uanset årsag, er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller efterlade os en besked via Trade manager, vi vil svare inden for 24 timer .

Tags: civic pedal, bil, biler, bil pedal puder changan, film nuance til bil, honda civic, pedal wellgo, alu pedal, dække pedal, ka bil pedaler, bil pedal.

Element Vægt 0.28kg
Item Længde 1.9inch
Item Højde 4.9inch
Element Type Pedaler
Materiale Type Aluminium legering + PVC
Ekstern Afprøvning, Certificering ce
Model Navn RT928-0171211
År 2017
Specielle Funktioner bil pedaler
Mærke AUMOHALL

Skriv en anmeldelse!

Universal Bil Pedal Puder Dække Aluminium Legering Bil Interiør Tilbehør PVC Manuel pedaldækslet Pad

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer