AISI SKØNHED Kinky Krøllet Hestehale Udvidelse Syntetiske Wrap Around Magic Indsætte Hestehale Majs Klip i Hair Extensions Til Kvinder

Nyhed

kr55.86

1.Hvorfor længden er ikke det samme som beskrivelse?

Vi måle længden af hår, når hår blive strakt til lige, bølget og krøllet hår tekstur vil være meget kortere, når der sammenlignes med lige hår, er opmærksomme på, at, før du køber, Tak!

2.Hvorfor vægten er ikke den samme som den beskrivelse?

Fordi vores produkt er blevet fremstillet på maskine, det er normalt, at det vil eksistere 5-10g fejl.

3.Hvorfor er mit hår blevet viklet ind?

Håret ville i hårdknude på grund af tørhed, olie og snavs opbygning, saltvand og ikke kæmning (bred tand kam) ud af dit hår dagligt.Sørg for at vaske og tilstand dit hår mindst en gang om ugen, og hvis det er muligt, to gange om ugen ville være bedre.Du kan bruge fugtgivende dråber eller konsultere din stylist for yderligere forslag.

4.Kan de blive glattet eller krøllet?

Selvfølgelig, de er lavet af 100% varmebestandigt fiber, håret kan blive krøllet eller rette, men temperaturen bør ikke overstige 160 grader.

Vær venligst Forsigtig: undlad Venligst at lægge håret efter du rulle, indtil det er kølet ned.Du kan sætte hår på din hånd, eller noget, der kan holde krøller af hår,så for at opretholde den krøllede.

5.Hvornår vil du sende min pakke ud, efter jeg har betalt for min ordre?

Der vil være en 24-timers betaling at kontrollere gang fra www.gawinski.dk, vi vil afsende varerne inden for 24-48 timer efter at kontrollere tid.

6.Hvordan til at beskæftige sig med lugten?

Nogle af de kunder, der kan fortælle om den lugt, når du modtager håret.Kære, er der ingen grund til at bekymre sig om dette, efter at co-vask og pleje det i et stykke tid, lugt forsvinder.

7.Hvorfor farven er ikke det samme som beskrivelse?

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.

Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Feedback:

Din feedback er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores produkt, skal du give positiv feedback.Vær venlig ikke at efterlade nogen neutral eller negativ feedback uden at fortælle os, af den grund.

Hvis du har problemer, bedes du kontakte vores kundeservice med det samme.Vi ønsker, at vores kunder til at være glade for og vi vil gøre vores bedste for at servicere vores kunder og gøre din shopping oplevelse underholdende.

Tags: hair menneskelige hestehale, hair hale, hestehale, AISI HÅR, grå hår hestehale, kinkys lige clip-ins, krøllet hår hestehale, paryk pink hair extensions, crystal hestehale klip, frisure hår.

Vedhæftet fil Clip-In
Mærke AISI SKØNHED
Farve Type Ren Farve
Emner pr Pakke 1 Stykke Og Kun
Kan Blive Permanentet Ja
Tekstur Kinky Lige
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Kvalitet Høj Temperatur Fiber
Enhed Vægt 100g/stk

Skriv en anmeldelse!

AISI SKØNHED Kinky Krøllet Hestehale Udvidelse Syntetiske Wrap Around Magic Indsætte Hestehale Majs Klip i Hair Extensions Til Kvinder

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer