13*8MM ( To Huller ) 8stk Runde Zircon Rhinestones 24 Forgyldt Kobber Perler Smykke Vedhæng Smykker Charms

Nyhed

kr65.48

Funktion:

100% Brand Nye

Materiale: Zircon rhinestone & kobber & Forgyldt med Ægte 24 K Guld

Dette produkt er importeret fra udenlandske guld vakuum belægning teknologi, tykkelse 3 gange at almindelige 24 k guld plating, så det er en stærk farve fastholdelse evne, men disse produkter er ikke permanent, uden fading, friktion misfarvning og oxidativ fading er meget normal i det normale.Fænomen, varigheden af brugen er specifikt relateret til smykker vedligeholdelse, personlige slid.

Størrelse: 8mm bredde * 13mm længde * 5,5 mm tykkelse

MOQ: 8 stk

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FORSENDELSE

1. Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling.

2. Fortæl mig venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-2 dage; ellers sender vi din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt.

3. Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode.Normalt tager det 10-20 arbejdsdage for ankomsten af Kina Post, luftpost, og tager 3-10 arbejdsdage via EMS/FedEX.

4. Nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen.Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden.Hvis du ikke modtager den vare, som i tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil jeg hjælpe dig med at spore det.

Tilbagebetaling

Hvis du ønsker en tilbagebetaling på grund af defekt vare eller en anden kvalitet problemer, bedes du kontakte os inden 7 dage efter, at du får det.gebyret vedrørende reback mail bør være overhalet af dig selv.

Feedback

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade feedback.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

Tags: rhinestone syet, herre vedhæng, charms og vedhæng af stål, lys blå hjerte charme, rhines perle, kjole hul, klo til crystal, rhinestone legering bære charms, kjole solen, klo glas, kime bolden charme.

Materiale Metal
Bøde eller Mode Mode
oprindelsessted Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
Model-Nummer 2969
Charms Type Sol, Måne & Stjerner
Stil Classic
Mærke Starflalling Sang
Metaller Type Kobber
Element Type Charms

Skriv en anmeldelse!

13*8MM ( To Huller ) 8stk Runde Zircon Rhinestones 24 Forgyldt Kobber Perler Smykke Vedhæng Smykker Charms

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer