Hukommelse Skum Cervikal Pude Æg Formet, Blød Pude til at Sove

Nyhed

kr59.11

Bullet Punkter:

1、Blød og Behagelig : Med All-round Sleep Pude, vil du være mere tilbøjelige til at føle som om du har sat den ned på en blød sky af behageligt materiale, der kan støtte dit hoved, hals og skuldre, hele natten.

2、Æg Groove Design : Resulteret i den rille i midten, det holder og støtter dit hoved og nakke i en ideel højde for søvn.I mellemtiden, den højere kurver, der omgiver dette groove vil hjælpe med at holde din hals og hoved i denne ideelle position, så de ikke vrikke om og blive stiv eller øm.

3、Åndbar at Have : Denne Sleep Pude er så godt ventileret, at det ikke kan gøre dig varm og svedig, mens du sover.Du må ikke føle, at det haster med at skynde sig til brusebad og vaske overskydende sved, hvis der er noget, du normalt gør.

4、Passer til Enhver sovestilling: Det er ikke nødvendigt, at du opholder dig på ryggen, som den pude vil rumme side sveller og mave sveller, også.Når du har fastlagt, og valgt din sovende position, den pude vil begynde at forsigtigt at svare til formen af dit hoved og overkrop.

5、All-round Sleep Pillowp: All-round Sleep Pude vil vugge og støtter dit hoved og nakke ved jævnt at sprede vægten af de dele af kroppen i hele din pude.For stort set alle sveller, det vil øge din komfort niveau, mens du sover, og derved hjælpe dig med at sleep forsvarligt.

Specifikationer:

Navn: Æg Formet Pude Sleep

Materiale: polyester + skum partikler

Farve: hvid

Størrelse: 45*30*11cm/17.72*11.81*4.33 i

Packing Liste:

1*Sleep Pude

Bemærkninger:

1.På grund af manuelle målinger, tillad svag måling afvigelser.

2.På grund af de forskellige display-og lyseffekter, den faktiske farve kan være lidt forskellig fra den viste farve på billedet.

Tags: æg plys, pude sove, gudetama pude, 3d pude, æg sleeper, pude æg, 3d pude, æg sleeper pude, pude sushi, æg plys legetøj.

Del Hals
Mønster Type Solid
Funktion Massage
Bruger Sengetøj
Type Sove pude
Velegnet til Hals Hjem Tekstil
Størrelse about 45*30*11cm/17.72*11.81*4.33in
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Æg Formet Sove Pude
Sæt Type No
Stof Tæller Andre
farve Hvid
Navn Æg Formet Sove Pude
Vægt 0-0.5 kg
Påfyldning Andre
Klasse Klasse A
Trådantal Andre
Materiale polyester + skum partikler
Form Andre

Skriv en anmeldelse!

Hukommelse Skum Cervikal Pude Æg Formet, Blød Pude til at Sove

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer