NK-10N 10N/1Kg Analog Kraft Måle Tryk Og Træk Dynamometer Dynamometer

Nyhed

kr267.81

Indledning:

Analog Kraft Måler med kompakt størrelse,høj nøjagtighed,at de er nemme at betjene og handy at bære ud,og kan vise enheden newton og kilo på samme tid.PEAK/TRACK-knap kan skifte mellem peak-værdien load test og kontinuerlig belastning test.De er fremragende produkter, der kan træde i stedet for den gamle stil kraft målere, og i vid udstrækning anvendes i el -, høj & lav spænding elektrisk apparat, hardware,reservedele,lettere og tænding system,let industri, mekanisk -, tekstil-og så på brancher for at prøve at trække eller skubbe load test insertion force eller træk og destruktive eksperiment.Bedes du læse manualen omhyggeligt før brug af dette instrument.

Forberedelse forud for testen:

Vælge passende fælles klemmer og installere det på måleren før test.

(1) Pull test

Vælge trække klemmen og installer den på den centrale stok af mærket [TRÆKKER].

(2) Tryk test

Vælg skub klemmen og installer den på den centrale stok af mærket [TRYK].

(3) Brug af forlænge stick

Når det ikke er muligt at røre testet ting, bruge forlænge nøgle for at installere denne klemme.

BEMÆRK:

Når test, testet ting og vurdering skal være på den samme lige linje, hvis ikke, er det ikke muligt at teste rigtige værdi af belastning.

(4) Bekræft, drift metode til at ændre knop

(a) [PEAK] ændring af [TRACK]

Tryk let på knappen ændre, på samme tid, og drej den mod venstre for at gøre mærket "●" i stedet for [TRACK].

(b) [SPOR] ændring af [PEAK]

Drej knappen mod højre, knop-fjedre og mærket "●" er i stedet for [TRACK].

(C) Point for opmærksomhed efter test

Efter endt test, ændre mærket "●" , bedes du sætte det i stedet for [PEAK].Hvis du ændrer knappen er sat i stedet for [TRACK] for en langsigtet, liv af indre kilder lam i vil forkorte.

(5) Justering af indikator skive

(a) skal Du bekræfte, om nålen tager sigte på at [O] i skive, hvis ikke, skal du slukke justerbar kreds af skive, og skive vil køre med det at gøre nål, der tager sigte på [O].

(b) Når maskinen er placeret vertikalt til at bruge, især under den betingelse, installation klemme, selv ikke anvender belastning, nål vil være lean, som er den døde vægt grund af maskinen, og spænd den fast.Drej justerbar kreds af drejeknappen for at have [O], der tager sigte på nål, som ikke kan påvirke rigtigheden af test resultat.

BEMÆRK:

Normalt giver maskinen til at anvende den belastning, der overstiger den vifte af Max.test belastning, foråret load test maskine vil gradvist blive dårlig, og føre til at teste værdien af belastning med rette.Når du bruger det, er du ikke overbelaste for at opretholde livet af maskinen.

Service 1.Garanti: Et år uden menneskeskabte skader. 2.Vi wll gøre vores bedste for at løse de spørgsmål, som du møder under brug.Betaling 1. Hvis du har problemer med betalingen, bedes du kontakte med os. 2. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen.når du har gennemført betalingen ,vil Vi sende den hurtigt. 3. Hvis du beslutter dig for at købe masser af varer,kan du kontakte os og vi vil give dig en rabat.Shipping 1. Varen vil blive afsendt inden for 1-5 hverdage ,vil vi sende varen så hurtigt som muligt. 2. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 3.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden.Feedback Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig for os.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os en neutral eller negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at løse problemet for dig!Tak skal du have.

CE-certifikat:

Tags: professionel momentnøgle, kraft meter, digital kraft, cykel sadel skrue, mini momentnøgle, cb 190 r, foldecykel aluminium til 14 tommer, mxita momentnøgle, digital skruenøgle, dynamometer-kraft.

Model-Nummer NK-10N
Nøjagtighed +1%/-1%
Min division værdi 0,2 N/20g
Mærke Aliyiqi
Skærm Type ANALOG
Oprindelse KN(Oprindelse)
oprindelsessted Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
Max Belastning 10N/1 kg

Skriv en anmeldelse!

NK-10N 10N/1Kg Analog Kraft Måle Tryk Og Træk Dynamometer Dynamometer

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer