Top kvalitet FP-ST1101 metal blå farve solid krop hvid pickguard ahorn gribebræt Elite elektrisk guitar, Gratis fragt

Nyhed

kr1 649.31

Beskrivelse:

Denne smukke Guitar er 100% håndlavet, Vores professionelle designere har gjort en elektrisk guitar i 30 år.Så Vi er sikre på, at vores musikalske instrumenter er nøjagtige tone, attraktive lyd, jævn præstation og yndefulde udseende.hver guitar bliver kontrolleret og testet inden levering, så vil vi tilbyde dig guitarer god kvalitet, men lav pris, de er værd at de penge, du betaler.

Vi kan tilbyde tilpas logo for dine produkter.Hvis den guitar, du skal bruge, ikke er anført i vores butik er du velkommen til at sende os et foto til en konkurrencedygtig pris citat.

OM OS:

FANTASTY PRO GUITAR, vores fabrik har været specialiseret i fremstilling af elektriske guitarer i 30 år.Vi har professionel designer, producerer færdigheder og udstyr.Vi har været specialiseret i fremstilling af alle former for elektriske guitarer, bas-guitarer og tilbehør since1989. De er eksporteret til USA, Canada, EU, Australien og andre lande og områder.Vi kan også levere OEM service i henhold til dine krav, eller prøver.Og vi har fuld erfaring på det!Vi kan varmt og hjerteligt velkommen til alle kunder til at opbygge samarbejdet i erhvervslivet.Hvis du er interesseret i nogen af vores serie, bare kontakt os.

du har en drøm, vi kan gøre det til virkelighed !

Forsendelse:

Vi afsender normalt din ordre inden for 7 hverdage efter, at du foretager en betaling.Det tager normalt 2_3 arbejdsdage for levering i Kina.Forskellige lande har forskellige tid effektivitet af forskellige forsendelsesmetode.Vi vil gøre vores bedste for at give dig den pålidelige måde at skibsfarten.Men nogle gange internationale stærkt afhængig af den lokale told-og post service.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.

Bemærk venligst: Impost afgifter, skatter og afgift er ikke inkluderet i varens pris, eller forsendelses omkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Vi foreslår, at du efterlade en besked på at lade os vide af den deklarerede værdi, når du afgiver ordren.

Om Feedback

Det virker så simpelt: bare gøre dine kunder glade!Enkelt, Men Ikke Let, I virkeligheden, det tager en masse hårdt arbejde at få det til at ske - men ikke alle er villige til at gøre denne indsats, Som en sælger, vi sætter pris på din positive feedback.Din gode feedback er motivationen til at tvinge os til at gå fremad.Vi har arbejdet hårdt på, at der altid.Håber vi bare, at bringe dig ikke kun en god guitar, men også en god stemning og følelse.

Men der er en masse ting, som vi ikke helt kan kontrollere, såsom produktion, transport osv, Vi har brugt hvert øjeblik af vores tid i denne trættende og ensformigt arbejde.Det er uundgåeligt, at begå fejl i vores arbejde.Hvis vores uagtsomhed får dig ulempe er, bedes forstå, og kontakt os, og vi vil gøre vores bedste for at korrekt hjælpe dig med at beskæftige sig med det.

Vi er meget heldig at få din fordel og Opmuntring.

Kan verden være fyldt med ømhed og Godhed !

Tags: aria flying v guitar, alder stratocaster krop, elektriske guitarer, høj kvalitet til el-guitarer, bas electr, vintage les paul custom, electric guitar kit, venstre hånds guitar, les, populær el-guitarer, autom guitar.

farve metal blå
Model-Nummer FPST-1092
Mærke tangwood

Skriv en anmeldelse!

Top kvalitet FP-ST1101 metal blå farve solid krop hvid pickguard ahorn gribebræt Elite elektrisk guitar, Gratis fragt

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer