Sexet havfrue Paillet aften kjoler vestido de festa prom kjoler vestidos elegante party night dress robe de soiree bryllup kjole

Nyhed

kr296.63

På grund af konkurrenceevne på markedet, er det uundgåeligt, at kvaliteten af kjoler på markedet er ujævn.Top kjole kvalitet har altid været vores måde.Vi benægter low-end produkter.Derfor vil vi gerne bede om tilgivelse for enhver kunde, der anmoder om billige, men af lav kvalitet kjole fra os, som vi ikke give dette.Bortset fra at have kvalitet som vores højeste prioritet, og vores motto har altid været at sætte vores kunde i front af vores fortjeneste.Vi tror på, at vi kan drage nytte af hinanden med fælles udvikling.Vi udvikler hele tiden nye kjoler og byder vi velkommen til alle vores kunder, nye og gamle for at shoppe i vores butik.

*TIPS:

1.Vi bruger S , M , L , XL,XXL .Det Svarer til landets størrelse .Bedes du nøje følger vores størrelse diagram til at vælge den størrelse.Vælg ikke direkte i henhold til dine vaner.Tillad lille manuel måling afvigelse for data. (2 - 4cm )

2.Kjolen er ikke målt i en brolagt måde, tøjet er elastisk , og vores størrelse tabel er elastisk stof fra minimum til maksimum strække størrelse , kan du i henhold til vælge din størrelse kjole størrelse ( Meget vigtigt )

3.På grund af stoffet er særlig karakteristisk for den aften kjole , der vil være en lille smule af pailletter faldende, hvilket er et normalt fænomen, og påvirker ikke de dressing.

*TIPS:

1.Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

Tags: corset kjole lang, cami pyjamas sæt, prom, kort kjole med hale, kjole wed, dans fest kjoler kvinder aften, day kjole, sølv havfrue aften kjole, baby pige grå romper, lo aften kjole.

De Faktiske Billeder Ja
Materiale Polyester
Dekoration Læg
Stof Type paillet
Kjoler Længde Gulv-Længde
Element Type Aften Kjoler
Mærke poemssongs
Talje Naturlige
Stil Skinnende,Elegant,Sexet,Billige,Mode,berømthed kjoler
Toget INGEN
Halsudskæring O-Hals
Ærme Stil Ærmeløs
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Passer til Bryllupsfest Røde Løber Speciel Lejlighed
Med indbygget Bh Ja
Silhuet Trompet / Mermaid
Lejlighed Formel Part kjole , Aften kjole , Prom kjole ,Kendte Brudepige
Mode Element backless
Sæson Om Sommeren/Forår/Efterår/Vinter

Skriv en anmeldelse!

Sexet havfrue Paillet aften kjoler vestido de festa prom kjoler vestidos elegante party night dress robe de soiree bryllup kjole

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer