Cyleto Motorcykel Forreste og Bagerste Bremseklodser for YAMAHA Grizzly 660 YFM660 YFM660FA Hunter YFM 660 2002-2008

Nyhed

kr44.70

Produkt Beskrivelse

Funktioner:

- Brugt avancerede materialer til at reducere støj og vibrationer for at give rytteren en behagelig rejse.

- Giver en enestående bremseevne med stor holdbarhed under al ridning tilstand(snavs, støv, vand og affald).

- Fremstillet af førende producent, giver et sikkert sted at stoppe og bremseklodser, der er designet til bremseskive, for at mindske slitage.

Kompatibilitet :

YAMAHA Grizzly 660 YFM660 YFM660FA Hunter 2002-2008

Opmærksomhed :for at undgå problemer for dig ,ved at sikre disse dele passer til din motorcykel.oprigtig hensyn til, at alle køber.

Eventuelle Spørgsmål bedes du Venligst Klikke Her for at Produkt Billede

Billede lige som prøve

Køber Læsning

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder shipping gebyr(undtagen Gratis forsendelse).Vi vil sende varer inden for 3 arbejdsdage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 45 dage fra din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning(undtagen Elektriske Komponenter ).Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen .Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Tags: coil yfm 350, ltz, toy yamaha fazer 600, stator yamaha 660, pakning yamaha grizzly 125, 600 yamaha grizzly, dele yamaha grizzly 600, kobling grizzly, køb yamaha fazer 600, xt.

Pakken Indeholder Op Til Dig(Vælg Farve)
Element Vægt 600g
Specielle Funktioner Udskift EBC Kode FA84 & FA344
Garanti For Kvalitet Ja
Materiale Type Semi-metalliske Organiske
Bageste Dimension 65.5 x 44.75 x 11.65mm
Mærke cyleto
År 2002-2008
Motobike Gøre Yamaha
farve Som billedet viste(Faktiske Fotos)
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9001
Foran Dimension 46 x 45 x 7.8 mm
Model Navn YFM660 bremseklodser
Element Type Bremse-Diske
Stilling Forreste og Bageste

Skriv en anmeldelse!

Cyleto Motorcykel Forreste og Bagerste Bremseklodser for YAMAHA Grizzly 660 YFM660 YFM660FA Hunter YFM 660 2002-2008

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer