Hub Usb-Center 5-i-1-Ports USB-Hub Dashcam og Vagt Viewer Konsol Tilbehør udskiftning af Computer Tilbehør

Nyhed

kr132.31

Funktioner:

Giver dig mulighed for at bruge op til fem forskellige enheder til opladning og data formål.to forreste USB-og to USB-C-stik.En ekstra lodret USB-A stikket er placeret inde i et særligt rum til dashcam opbevaring.

Erstatning for Tesla Model 3 Y produceret efter Maj 2020

Perfekt integration med Tesla-konsollen,gør det rent og ryddeligt, uden ekstra USB-fordelere, hubs, USB-A til USB-C omformere brug for.

Hidding opbevaring, smuk og generøs, vil ikke blive vist rodet.

Flot pasform køretøj design, er enkel og nem installation.

Magnetisme suge-tryk på pladen, og tryk på åbn, luk, hidding opbevaring.

Specifikation:

Materiale: ABS+PC

Kun gældende til NYE model 3 Y (Efter 2020 Kan Producere)

Farve: sort

Pakke størrelse:26*22*6cm

Pakke vægt: 351g

Bemærk: Nej levering i U. S. område, skal du ikke købe!

Pakke Inkluderet:

1 x Multi USB-Hub

1.Originale billeder af produktet er for gamle kunder.

2.Engros/dropshipping både understøttes, er du velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en mere løs pris eller en hurtigere levering.

3.Vi leverer til hele verden fra Kina post,HK post EMS,DHL, Fedex og så videre,i henhold til dine valg, når de afgiver ordrer.vi er i stand til at kontrollere leveringstid,fordi det er blevet behandlet af Tredjeparts-service.

4.Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere,især i feriesæsonen.

5. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Hvis det er noget der gør dig utilfreds eller vred, så kontakt os direkte, inden de forlader Feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, indtil du opfylder.

2. Hvis du opfylder med post, skal du tilføje vores butik på favorit-listen, og efterlad et positivt feedback (5stars) til at opmuntre os! ?

3. Vær venlig ikke at efterlade nogen negativ eller neutral feedback eller åbne enhver tvist, uden nogen kommunikation med vores service team, vi tror, vi kan løse problemet for dig perfekt på en venlig måde !

Tags: 600ml sprøjtepistol, memoria ddr4 ram rgb, anytek bil optager, optage video, 12v kabel dashcam, display splitter-boksen, legenden marvel, 3.0 hub, personlige computer tilbehør, usb-hub.

Havne 3
STANDARD USB 2.0
Pakke Ja
Interface Type USB 2.0
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Multi usb-hub
Mærke Arealer
Funtion INGEN

Skriv en anmeldelse!

Hub Usb-Center 5-i-1-Ports USB-Hub Dashcam og Vagt Viewer Konsol Tilbehør udskiftning af Computer Tilbehør

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer