Hot 2021 Vinter Varm Fleece Trøje Mænds Udendørs Cykling Bære Sæt Cykling Mountain Bike Wear 20D Bib Pants Sæt

Nyhed

kr198.96

--------------- Betaling ---------------

Vi accepterer alipay Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debit card, WebMoney og bank overførsel.Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på www.gawinski.dk i fremtiden.tak Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

--------------- Forsendelse ---------------

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.

--------------- Garanti & Vedligeholdelse ---------------

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen .Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

--------------- Vender tilbage ---------------

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.

Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

--------------- Feedback ---------------

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

'

Tags: cykling jersey mænd vinteren ucl, cykling gruppe, cykel colnago, sexi, town mountain bike, mtb cykel, cykel foran reflektor, arsuxeo jakke, cykel værktøj, vej cykel værktøj sæt.

Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Salg Metoder Fabrikken Direkte Salg
Lynlås Længde Fuld
Cykling Jersey Pad Stil GEL Pad Åndbar
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ærme Størrelse Lange Ærmer
Trøjer Materiale 100% Polyester
Sæson Vinter
Sport Type Cykling/Mountainbike/Cykel Sport
Type Trøje Sæt
Køn MÆND
Mærke RCC HIMLEN
Model-Nummer PM-DBT-034

Skriv en anmeldelse!

Hot 2021 Vinter Varm Fleece Trøje Mænds Udendørs Cykling Bære Sæt Cykling Mountain Bike Wear 20D Bib Pants Sæt

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer