32P M0.8 metal stål af høj præcision SLASH E-REVO-TOPMØDET AKSIAL 90050 90025 90026 90038 90058 indvendig diameter 5 MM motor gear 11-21T

Nyhed

kr31.21

[xlmodel]-[produkter]-[52165]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[51945]

Omfatter skruer (headless-skruer)

Høj-styrke stål sort hærdet, mere slidstærkt

Holdbart stål metal konstruktion for holdbarhed

Gear overflade anti-rust behandling

Note: Den indvendige diameter af motor tand er 5.0 MM Bedes du sikre dig at diameteren af motorakslen er det samme som det redskab, der anvendes til den bil.

[xlmodel]-[photo]-[0000]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[51931]

Vores virksomhed blev grundlagt i 2008, har været at undersøge,

udvikle, producere og sælge for mere end ti år.

Fabrikken er beliggende i RC model fabrik i Shenzhen,

Kina.Hvis du har brug for en stor ordre eller tilpasset produkt, bedes du kontakte mig.

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[51934]

1.100% Reelle Billede.Vi tager billeder af produkterne af os selv, for at vise dig de originale produkter.Disse er kun vejledende, fordi der kan være en lille smule forskel mellem de billeder og den virkelige vare.

2.12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer.

Defekte varer skal rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).

Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.Vi må ikke reparere eller udskifte dele med en udløbet.

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[51932]

1.Worldwide shipping. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen skal matche din Shipping adresse. 4.Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 5.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[51935]

1.Købere tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2.Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomhedskommunikation udvikling.Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, vil vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positive tilbagemeldinger til os.

3.Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[51933]

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Der er ingen undtagelser!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2.Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3.Vi vil refundere din fulde vindende budbeløb , efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet.Efter både køber og sælger annullere transaktionen fra www.gawinski.dk.Eller, du kan vælge at få en erstatning.

4.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Tags: golf putter, scx10, støvmaske ffp2, led-axial wraith, lille pinion gear, e-revo, traxxa, guitar slash, topmødet, pignon kitchenaid.

Bruger Biler & Fjernbetjening Legetøj
Mærke AJRC
Fjernbetjeningen Peripherals/Enheder Motor
Akselafstand Skruer
Fire-hjulstræk Egenskaber Motorer
For Køretøj Type Biler
Størrelse 32P M0.8 motor tooth
Af Forbrugsstoffer Samlet klasse
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer 32P M0.8 motor tand
Tekniske parametre KV1100
Materiale Metal
Opgradering Af Reservedele/Tilbehør Gear
RC Reservedele & Accs Motorer

Skriv en anmeldelse!

32P M0.8 metal stål af høj præcision SLASH E-REVO-TOPMØDET AKSIAL 90050 90025 90026 90038 90058 indvendig diameter 5 MM motor gear 11-21T

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer