1stk To-tone Jomfru Maria medalje Charme Vedhæng Religion DIY Smykker Passer Vedhæng Halskæde Julegave 48.5x53mm A-562

Nyhed

kr30.59

Des cription Tilstand: Brand New

Størrelse : 48.5x53mm tykkelse 7,5 mm hul 3mm

Antal: 1 stk

Farve : Se billede

Materiale : Zink Legering (blyfri)

Converion : 1 inch = 2.54 cm eller 10 mm = 1 cm = 0.393 tommer

Betaling

A :Spærrede er GRATIS, sikker betalingstjeneste, der er automatisk til rådighed på alle transaktioner.Denne service sikrer, at betalingen er frigivet til leverandøren kun, når du har bekræftet tilfredsstillende modtagelse af din ordre.

B :i Øjeblikket kan du betale med Moneybookers, Visa, MasterCard og bankoverførsel.Du kan også vælge at betale med betalingskort, herunder Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B og Euro6000. Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på www.gawinski.dk i fremtiden

C :Andre du kan vælge Western union Eller TT off line

Forsendelse

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 2 dage, når din betaling er gennemført.

Vi leverer to typer af transportformer

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Retun

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 7 dage fra modtagelsen af de elementer, uanset årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: papir håndklæde formål, red top skåret ærmer, papir håndklæde analogi, large bunion spacer, røde tights fodbold, papir tote taske pack, køkkenrulle roll 16, stort spænde choker, papir tape dualtron.

Mærke organza pose
Charms Type Religiøse
Religiøse Type christian
Bøde eller Mode Mode
Model-Nummer A-562
Stil Religiøse
Element Type Charms
Metaller Type zink Legering
Materiale Metal

Skriv en anmeldelse!

1stk To-tone Jomfru Maria medalje Charme Vedhæng Religion DIY Smykker Passer Vedhæng Halskæde Julegave 48.5x53mm A-562

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer