1,5 m Nye Bærbare Børn Toy opbevaringspose Og Spille Måtten For Lego Legetøj Arrangør Snor Posen Mode Praktisk Opbevaring Poser

Nyhed

kr33.97

Funktioner:

On-the-Go stopper spredning af kid rod og holder det indeholdt, mens du er ude og omkring.Hæld legetøj eller kunst forsyninger til højre ad den integrerede bordplade, spille mat, og lad lidt fantasi løbe vild.Legetøj glide væk til opbevaring med et hurtigt træk i håndtagene og en lille ryste.Legetøj, der ikke er inkluderet i prisen.

Indeholder Bordplade Rod: Børn elsker at spille on-the-go, men at holde det rod, der er indeholdt er svært.Forældre elsker at holde legetøj, der er indeholdt i et rum, at gøre oprydning til en leg.Det er perfekt til at opbygge mursten, farveblyanter, legetøj, biler, snacks og meget mere.Aldrig grave dem ud af bunden af din pung igen!

Style Meets Convenience: Vores premium, bærbar taske foranstaltninger 7.9" høj med en 4,3" diameter.Vedlagte 19.6" spille måtten holder legetøj, der er indeholdt, og snøre lukning dias legetøj lige ud af syne.Udføre legetøj overalt fra restaurant til lægens kontor med robust håndtag.

Hæld Spille, og Slideaway: Borte er de dage af tiggeri dine børn ikke at sprede legetøj og markører eller hvad tværs af bordpladen!

Designet til at Vare et Levetid: Vores kvalitet lille toy opbevaringspose med blød, men stærk, sortering måtten er bygget til at stå sin prøve.

Packing Liste:

1 x Toy Opbevaring Kurv

Tags: taske organizer lego, lego friends stof, blok bygge, bomuld lego stof, lego mat, lego arrangør kreative, dækker centrale mini cooper f55 f56, form silicium, lego stationære organizer, optisk zoom.

Materiale Ikke-Vævet Stof
Stil Moderne

Skriv en anmeldelse!

1,5 m Nye Bærbare Børn Toy opbevaringspose Og Spille Måtten For Lego Legetøj Arrangør Snor Posen Mode Praktisk Opbevaring Poser

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer