5 String Sadlen Bas Guitar Bro - Pistol farve & Chrome for at vælge

Nyhed

kr85.10

Et sæt 5 sadlen Bass bridge 5 saddle bridge med intonation og højde justeres for hver streng, Strenge, gennem broen Gælder for 5 string bass Farver:sølv (forkromet ) & Pistol farve String afstand:Ca 16,5 MM Materiale: Zink legering Dimension:Som vist på foto-Pakken Indeholder: 1 x Bro 7 x Skruer 1 x skruenøgle varerne med logo, men fotos her ikke vise logo og udseende og funktion ikke påvirkes.Hvis i har brug for billeder, kan du efterlade os en besked direkte, tak.

Varsel for at købe tilbehør til el-guitarer

Da der er så mange forskellige typer af elektroniske guitar tilbehør med udsøgt størrelser og leverandører af disse varer er forskellige, skal du bede den nøjagtige størrelse til sælgerne direkte.Bemærk at måle din størrelse præcist, og så lad os det vide.Vi sælger kun i forhold til størrelsen er angivet af dig selv, i den rækkefølge.

Om størrelser

Da der er mange forskellige former for guitar, reservedele og tilbehør.Størrelse billeder til de produkter, som har brug for præcise størrelse passer til guitarer, der har været nævnt.Du bedes venligst bekræfte din størrelse grundigt før bestilling.Nogle tilladelige fejl i et fast interval, vil være der på grund af de forskellige patches til måling og fejl.

Om den farve forskel

Alle produkter, der bør tages billeder på stedet!På grund af den optagelse lys og de forskellige skærme, osv., billeder, farver ville være lidt forskellige fra de rigtige produkter.Alle farver bør følge de rigtige produkter kun.

Om levering

Varer sendes til dig inden for 5 til 7 arbejdsdage, når vi får din bestilling.

Om engros

Vi sælger kun guitar-dele og tilbehør, samt din forespørgsel for engros oplysninger skal være meget velkommen, og den mest favorable pris, der skal leveres.

Tags: bass string, 5 bass string, 5 string bass bridge fender, amerikansk riffel, 5 string bass bridge satin, bass bridge guld, bass-regulatoren, ak105, 5 strenge electric bass bridge, hk slynge.

Farver sølv (forkromet ) & Pistol farve
Vægt 170g/set
Størrelse As shown in Photo
Model-Nummer 5XBSQ-ZL-QH
Mærke QHX
Produkt navn bass bridge
Type broen
oprindelsessted Kina
Materiale zink Legering

Skriv en anmeldelse!

5 String Sadlen Bas Guitar Bro - Pistol farve & Chrome for at vælge

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer