Diner Neon ÅBNE Tegn Håndlavede Neon Pære glasrør Ikoniske Tegn For Garage Vise Professionelle Dekorative Pære er Holdt

Nyhed

kr682.90

Dette link er for Brugerdefinerede Neon tegn,STØRRELSER er 19x15(bxh)cm= cm(metal frame) fortæl os om din idé eller send os dit billede/LOGO,vi kan gøre gratis design til dig efter din betaling!Alle neons er installeret på metal ramme,hvis du har brug for klar eller malet plast bord,bedes du kontakte os,tak!

100% håndlavet, gas-fyldt, rigtige glas!IKKE plastik rør lys eller LED-skilte.Samme størrelse, næsten samme pris, 1 års garanti, der er egnet til 110v~240v for de fleste lande.Vi vil levere strøm-system, efter at du har landet.Hvis der er beskadiget under forsendelse, vil vi erstatte de ødelagte dele gratis, så ingen grund til bekymring!Det bedste tilbud til dig!Tegnet er unik og 100% HÅNDLAVET af Pålidelige sælger BEST HØJ KVALITET NEON TEGN !Ideel til barer og klubber og hjem rekreation!Iøjnefaldende, høj kompakt fra langt væk!Hurtig forsendelse i 3 til 6 dage efter din betaling, leveres i 3 til 15 arbejdsdage, at de fleste regioner, herunder Usa,STORBRITANNIEN, AU og Canda osv, Forsendelse fra dør til dør for alle vores produkter !Dette punkt vil være godt fyldt i en kasse fyldt med blødt skum for at beskytte varen under levering.Hvad mere er, vi leverer også reservedele og 1 års garanti på denne vare undtagen glas.Hvis de er beskadiget i fremtiden, så lad os vide, og vi vil sende erstatning for gratis.HVIS en eller anden grund du ikke er tilfreds med vores produkter, skal du kontakte os inden de forlader feedback,tak

Betaling: 1.Vi accepterer Alipay paypal.

2.Betaling skal ske senest 5 dage efter bestilling.

3.Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen, Betalinger skal være afsluttet inden for 5 dage.Fragt : 1.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

2.Gratis forsendelse til de fleste lande,ordre vil blive sendt med forskellige transportmidler måde uden kundens anmodning.Den hurtigste tid er 4 arbejdsdage, og den langsomste tid er 18 arbejdsdage, leveringstiden afhænger af destination.

3.Til vores VIP-kunder, vil vi tilbyde mere fleksible anmodning om at beløbet til at bruge, hurtig forsendelse service for dig.Afkast : 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 15 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af køber, hvis der ikke er noget problem.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

3. Vi vil refundere alle dine penge tilbage, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alt tilbehør medfølger, Når både Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.gawinski.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Om os: 1.Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

2.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!Tak !

Tags: led neon tegn, amerikansk diner, fisk på krogen, øl led, neon tegn, biograf neon tegn, gu10 led spot, neon åbne, cave mand, led-åben tegn.

Mærke Gamystye
neon tegn størrelse normalt mærket i centimeter for metal frame
Neon tegn materiale Rigtige Glas rør, stel af Metal,plast,osv.
Neon tegn Pakken indeholder En Neon lys Tegn(som billedet viser), omgivet med svamp
Brugerdefineret neon tegn gratis design efter betaling
Funktioner Kunst neon lampe super lyse
neon tegn håndværk side blanding på høj temperatur
Base Type GZ10
Farve Temp(K) 150K
Anvendelse Engineering
Garanti Fuld 1-Års Garanti
Element Type Neon Pærer
Model-Nummer 2018 Nye neon lys tegn G0010
Neon tegn farver rød,gul,blå,grøn,lilla,hvid,pink osv.
Certificering LSD
Neon tegn strømkilde 100-240 v ledning-elektriske
Gennemsnitlig Levetid (timer) Over 3 år Neon Pærer
Spænding 110-240V
Spredningsvinkel(°) Øl Bar Pub neon tegn
Neon tegn Skifte Stil Tryk på knappen home hotel Indrettet
Lysstrøm neon pære tegn håndlavede
Neon tegn Watt 20-80 watt neon øl tegn Personlig
Farve Temperatur Kold Hvid(5500-7000K)

Skriv en anmeldelse!

Diner Neon ÅBNE Tegn Håndlavede Neon Pære glasrør Ikoniske Tegn For Garage Vise Professionelle Dekorative Pære er Holdt

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer